Sarja: harjoitusottelu
Aika: 26.3.2017 klo 12:00 (2×40 min)
Paikka: Mukkulan tekonurmi
Tulos: 0—2 (0—2)

Harkkapeli FC Kuusysin vieraana pelattiin tynkänä kenttävuoron lyhyyden takia. Kellot oli juuri siirretty kesäaikaan, mikä näkyi espoolaisten lievänä huolimattomuutena ja passiivisuutena. FC Espoo kuitenkin hallitsi peliä läpi koko ottelun, vaikka Kuusysi tuottikin vaarallisia, nopeita vastahyökkäyksiä muutaman minuutin välein. Sanni Huusari katkoi viime tingassa näistä useimmat, ja Ina Hietala nappasi loput oikea-aikaisilla vastaantuloilla.

FC Espoon pallonhallinta tuotti myös sarjan hyviä hyökkäyksiä ja maalipaikkoja. 11. minuutilla Essi Rauhamaa osui ylärimaan, mistä pallo kimposi maaliviivan kautta takaisin peliin. Muista paikoista vedot menivät hieman ohi tai yli maalin, kunnes viimein 33. minuutilla Rauhamaa sai pallon boksiin Ella Saajolta, harhautti puolustajan ja sijoitti vasemman tolpan paremmalle puolelle tilanteeksi 0—1. Muutama minuutti myöhemmin Reetta Nikkola tarjosi pallon hyvään paikkaan Saajolle, joka veti lähietäisyydeltä 0—2 -maalin. Puoliajan lopuksi Aurora Troberg veti pallon vielä ylärimaan.

Toinen puoliaika sujui paljolti samaan malliin, joskin Kuusysi karvasi jonkin aikaa aktiivisemmin ja pääsi hetkittäin painostamaan. FC Espoolla oli paikkoja lisämaaleihin, mutta niitä ei toisella puoliajalla nähty, joten tulokseksi jäi 0—2.