Sarja: Kakkonen
Aika: 17.9.2017 klo 14:00
Paikka: Leppävaaran tekonurmi 1
Tulos: 5—0 (2—0)

FC Espoo kohtasi Järvenpään palloseuran viimeisessä kotipelissään Kakkosen B-lohkossa. Muutaman minuutin pelin jälkeen ote siirtyi selkeästi FC Espoolle, eikä JäPSillä ollut muuta tehtävää kuin sitkeä puolustaminen. Väkeä JäPSin boksissa oli pilvin pimein, eikä maalipaikkoja ollut helppo järjestää. Ripotellen niitä kuitenkin syntyi.

15. minuutilla Sara Jaatinen harhautti JäPSin topparin keskiympyrässä, juoksi läpi ja toimitti pallon maalivahdin jalkojen välistä maaliin. Tilanne 1—0. Kymmenen minuuttia myöhemmin Iida Pesosen kaukoveto läjähti ylärimaan. Muutama murtautuminen oli johtaa Espoon lisämaaliin, mutta se saatiin vasta puoliajan viimeisellä minuutilla, kun Essi Rauhamaa veti rangaistusalueen rajalta. Maalivahti torjui pallon sivulle, ja Karla Makkonen jatkoi sen varmasti maaliin. Puoliaikatulos 2—0.

Kotijoukkueen kahvitarjoilu pelasi.
Sara Jaatinen tekee avausmaalin.

Toinen puoliaika jatkui samoissa merkeissä. Kolmas maali syntyi 70. minuutilla. Veera Sipari kuljetti pallon Järvenpään puolustuksen taitse maalille ja syötti sen maalin editse takatolpalle, mistä María Soriano sijoitti sen edelleen maalin nurkkaan. Neljäs maali syntyi muutama minuutti myöhemmin, kun Rauhamaan kaukoveto laidalta painui maalivahdin yli maaliin. Minuutti myöhemmin Rauhamaa sai syötön Petra Pitkäseltä. Tilaa ja aikaa oli yllin kyllin, ja Rauhamaa sijoitti pallon maaliin.

5—0 -loppunumeroilla FC Espoo pitää yllä hienoisen mahdollisuuden lohkovoittoon. Viimeisessä sarjaottelussa FC Espoon pitää voittaa NJS peräti neljällä maalilla ohittaakseen NJS:n maalierolla.