Sarja: harjoitusottelu
Aika: 26.2.2017 klo 18:15
Paikka: Pirkkahalli
Tulos: 1—2 (0—0)

Ottelu alkoi molemmilta joukkueilta hermostuneesti. Kymmenen minuutin pelin jälkeen FC Espoo alkoi saada kiinni juonesta. Espoon puolustus rakenteli hyökkäyksiä syöttöpelillä, ja erityisesti Petra Pitkänen teki alakeskikentän rauhallisilla siirroilla TPV:n prässin tyhjäksi. Sanni Huusari puolestaan kunnostautui TPV:n hyökkäysten katkomisessa.

TPV tuli toiselle puoliajalle energisesti. 47. minuutilla TPV:n hyökkääjä oli pidettynä mutta onnistui saamaan vasemman jalkansa vapaaksi ja tuikkasi pallon FC Espoon maaliin. Tilanne 1—0.

74. minuutilla TPV osui kulmatilanteessa lähietäisyydeltä tolppaan. Minuuttia myöhemmin TPV osui ylärimaan. Mutta pikku hiljaa TPV alkoi väsyä. Hallinta siirtyi jälleen Espoolle, ja TPV joutui toistuvasti turvautumaan repimiseen.

80. minuutilla Iida Pesonen syötti Nelli Nevalammen vapaaksi vasemmalta. Maalivahti tuli vastaan, mutta Nevalampi sijoitti kärkkärin alakulmaan. Tilanne 1—1.

85. minuutilla TPV:n laitapakki sai keltaisen kortin pysäytettyään Aurora Trobergin ohijuoksun repimällä. Tämän jälkeen Troberg olikin pysäyttämätön. 87. minuutilla hän pääsi läpiajoon, mutta veto meni maalivahdin syliin. 89. minuutilla Troberg syötti rankkarikaarelle Essi Rauhamaalle, joka tarjosi seinäsyötön linjan läpi. Troberg ohjasi pallon vastaan tulleen maalivahdin jalkojen välistä maaliin. Tilanne 1—2.

Juuri ennen pelin loppua TPV veti vielä laidalta maalia kohti, mutta Hanna Taruvuori kurotti pallon sormillaan kulmapotkuksi.