Sarja: Kakkonen
Aika: 16.5.2018 klo 20:40
Paikka: Keski-Espoon tekonurmi 1
Tulos: 6—1 (2—0)

FC Espoo kohtasi EBK:n lämpimässä kesäillassa. Ensimmäinen puoliaika alkoi FC Espoon vahvoilla hyökkäyksillä, joista ei kuitenkaan saatu viimeisteltyä maalia. EBK puolestaan luotti yksinäiseen, vahvaan kärkeensä, joka loi irtopalloista vaaratilanteita. EBK sai vapaapotkun rangaistusalueen nurkalta 11. minuutilla. Suora veto upposi sukkana maalin takakulmaan: 1—0.

Peli jatkui etupäässä FC Espoon hallinnalla, mutta viimeistely ei vain ottanut onnistuakseen. EBK:llakin oli tilanteensa, mutta peliosumaa ei syntynyt. Puoliajan lopussa EBK sai kulmapotkun, ja pusku takatolpalta upposi. FC Espoo sai vastaavan tilaisuuden heti toisessa päässä, mutta pusku meni yli maalin, joten taukonumerot olivat 2—0.

Peli näytti edelleen olevan voitettavissa. Toisella puoliajalla FC Espoo sai edelleen hyviä vapareita ja maalipaikkoja, kunnes 58. minuutilla Oona Koivula taisteli jalan vapaaksi ja veti pallon maalivahdin yli maaliin. Tilanne 2—1. EBK:n vastaisku tuli muutama minuutti myöhemmin, kun EBK:n kärjet pelasivat yhteen neljän puolustajan välitse ja viimeistelivät 3—1-maalin.

EBK rikkoi enenevästi FC Espoon peliä fyysisyydellä, mutta puurtamisesta näytti viimein tulevan FC Espoolle palkinto. Pallo saatiin EBK:n maaliin, mutta päätuomari pienen neuvottelun jälkeen päätti hylätä maalin käsivirheenä. FC Espoo lisäsi painetta, ja maali roikkui ilmassa, mutta EBK:n puolustus sai aina kurotettua raajan pallon eteen. Sitten 80. minuutilla EBK:n kärki pääsi läpiajoon ja teki 4—1-johtomaalin. FC Espoo jatkoi pään puskemista EBK:n seinään, mutta EBK iloitteli vielä kahdella viime hetken maalilla. Lopputulos musertavasti 6—1.