Seurayhteisössä yhdessä vahvemmat

FC Espoon seurayhteisössä kasvattajaseuroineen pelaa viikottain normaalitilanteessa yli 3500 pelajaa. Vapaaehtoisia seuratoimijoita eri rooleissa apuvalmentajista joukkueenjohtajiin, huoltajiin ja rahastonhoitajiin on yli 500 henkilöä.

Seurayhteisömme joukkueet harjoittelevat viikoittain n. kymmenellä eri kentällä Espoossa, harjoituksia ja pelejä on normaalina viikkona yhteensä yli 500 näillä eri kentillä.

Yhteensä seurayhteisössä työskentelee lasten ja nuorten jalkapallon kehittämiseksi yli 25 päätoimista ammattilaista, sekä yli sata OTO-valmentajaa.

 

Yhteistyössä on voimaa, mutta tällä hetkellä koko seuratoiminta on ennennäkemättömien haasteiden edessä. Seurayhteisömme toiminnan kokonaisuutta voit tukea alla oleven lomakkeen täyttämällä ja tilaamalla yhteisön tuotteita.

 

Alla pidempi versio videosta seurayhteisön virtuaalisyöttely, olkaa hyvät:

https://youtu.be/Ttm_wyR4T3A

 

Tervehdyksiä FC Espoon seurayhteisölle nähtävissä YouTube-kanavalla:

https://www.youtube.com/channel/UCCU_P8iAGOHZO8uf-4HvMCw

 

 

Pohjois-Espoon Ponnen, Kauklahden Pyrinnön, FC Kasiysin ja Leppävaaran Pallon toimintaa voit tukea nyt myös ostamalla FC Espoon kausikortin hintaan 45 €, samalla saat tilaukseen valita haluamasi kasvattajaseuran (tai FC Espoon) kaulahuivin. Halutessasi voit tilata useammankin huivin eri kasvattajaseuroilta.

 

Tämän kampanjan tuotto käytetään lyhentämättömänä koko seurayhteisön junioritoiminnan tukemiseen ja edelleen kehittämiseen.

 

Sivuille ja someen kerätään viikon mittaan tuttujen hahmojen terveisiä Espoolaiselle jalkapalloyhteisölle.

Huom! Mikäli et halua tukea ostamalla kausikorttia tai huivia voi tuen osoittaa suoraan myös: Tili FI27 1583 3000 1051 86, viestikenttään SEURAYHTEISÖTUKI

 

https://www.facebook.com/fcespoo/

 

 

Huom! jos et voi avustaa taloudellisesti, niin tässä vaihtoehto:

 

FC Espoo ja sen kasvattajaseurat tarvitsevat myös vapaaehtoisia seuran järjestämiin tapahtumiin. Vapaaehtoistyö on arvokasta ja palkitsevaa työtä ja toivomme saavamme uusia aktiivisia jäseniä vapaaehtoistoimintaan myös tätä kautta. Erinomainen tapa auttaa seurayhteisöämme on ilmoittautua mukaan vapaaehtoiseksi eri toimintoihin.

 

FC Espoo ja sen kasvattajaseurat kiittävät tuestasi!

 

#Seurayhteisössä yhdessä vahvemmat

 

*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.