Sarja: Kakkonen
Aika: 29.8.2020 klo 19:00
Paikka: Leppävaaran tekonurmi 1
Tulos: 2—1 (1—1)

FC Espoo kohtasi HJK/2:n kotonaan erinomaisen sään vallitessa. Peli alkoi vieraiden painostuksella. 12. minuutilla HJK:n hyökkääjä sai jalan vapaaksi rangaistusalueen nurkalla ja roikutti pallon vaarallisennäköisesti kohti Espoon maalin takanurkkaa, mutta Emma Lahtinen ylsi palloon juuri ja juuri sormillaan, ja tilanteesta seurasi vain kulmapotku.

14. minuutilla HJK veti päin Nicole Flinkin rintakehää. Tuomari näki vedon osuneen olkavarteen. Videotarkastusten puuttuessa tuomarin näkemys jäi voimaan, ja niin mentiin rangaistuspilkulle. Lahtinen aavisti oikein, mutta veto osui niin lähelle tolppaa, ettei maalia voinut estää.

FC Espookin alkoi päästä peliin kunnolla mukaan. 17. minuutilla Sani Isokivijärvi vapautti Liisa Merisalun laitajuoksuun. Tämä harhautti puolustajan ja veti ohi maalin. Pian tämän jälkeen Essi Rauhamaa syötti Merisalulle juoksuun. Merisalu eteni ja syötti namupaikkaan Sara Jaatiselle, joka sai jatkaa tyhjään maaliin 1—1-tasoituksen.

Peli jatkui tasaisena. Puoliajalle tuli vielä yksi maalitilanne, kun Vilja Bergholm oli riistää pallon HJK:n topparilta. Tämä sai kuin saikin vielä potkaistua pallon, mutta potku suuntautui vain hieman ohi HJK:n oman maalin.

Toinen puoliaika mentiin enemmän FC Espoon hallinnassa, mutta HJK oli alati vaarallinen. Heti 48. minuutilla HJK:n veto laidasta viisti Espoon maaliviivaa ja muutama minuutti myöhemmin HJK-hyökkääjä pukkasi keskityksestä maalin yli. Pian puolestaan FC Espoo veti monta kertaa hyvistä paikoista, mutta maalia ei syntynyt.

75. minuutilla HJK aloitti viimeisen rynnistyksensä ja kymmenen minuutin ajan se hallitsi peliä. Lahtinen ei kuitenkaan ollut ohitettavissa, ja 87. minuutilla Eveliina Karaslahti riisti pallon keskikentällä ja lähti hyökkäykseen. Jaatinen, joka oli juossut tauotta koko pelin ajan, pyrähti salamannopeasti mukaan hyökkäykseen. Karaslahti tarjosi unelmasyötön Jaatisen juoksuun, ja tämä sijoitti pallon ohi vastaan tulleen maalivahdin. Mallo vieri päin oikeaa sisätolppaa ja kimposi maaliin. Näin FC Espoo voitti pelin 2—1.