Sarja: Kakkonen
Aika: 12.5.2018 klo 14:30
Paikka: Leppävaaran tekonurmi 1
Tulos: 0—1 (0—0)

FC Honka/2 saapui vieraaksi helteiseen Leppävaaraan. Ensimmäinen puoliaika oli tasavahvaa vääntöä, jossa maalipaikat olivat vähissä. FC Espoon parhaat paikat tulivat vapaapotkuista: 16. minuutilla Aurora Troberg jatkoi Iida Pesosen vaparin suoraan ilmasta ohi maalin, ja 43. minuutilla Eerika Marmo veti Hanna Antikaisen vapaapotkukeskityksestä maalin yli. Hongan muutamat paikat syntyivät kaikki FC Espoon huolimattomasta kierrätyksestä.

Toisen puoliajan aluksi Hongan kärkipelaaja murtautui FC Espoon puolustuslinjan läpi ja sijoitti pallon maaliin: 0—1. Peli jatkui tasaisena. Hongalla ei enää juuri maalipaikkoja ollut. FC Espoo sai muutaman tilaisuuden tasoitukseen: 60. minuutilla Pesosen keskitys tuli Veera Siparille, joka sai yrittää kaksi kertaa osumaa lähietäisyydeltä, mutta Hongan maalivahti peitti molemmat vedot. 76. minuutilla Isa Haapakoski vapautti Trobergin, jonka jatko ei osunut kohdalleen. Troberg pujotteli itsensä vetopaikkaan 83. minuutilla muttei pystynyt ohittamaan maalivahtia. Heti perään Troberg syötti Marmolle tekopaikkaan, mutta maalivahdin jalkatorjunta esti tasoituksen. Aivan viime minuuteilla FC Espoo järjesti kulmapotkusta kunnon hässäkän, mutta taaskin Hongan maali varjeltui.

Näin FC Espoo kärsi Kakkosessa toisen peräkkäisen tappionsa. Honka-peli oli kuitenkin aivan eri maata: nyt FC Espoon oma peli sujui kaikin puolin mallikkaasti, ja esimerkiksi Tiina Krooks Espoon maalilla ja Aino Saari keskikentällä tekivät vaikuttavaa työtä. Paremmalla onnella peli olisi yhtä hyvin voinut päättyä FC Espoon voittoon.