FC Espoon uusi toiminnanjohtaja

20.12.2019

FC Espoon hallitus on nimittänyt Seuran uudeksi toiminnanjohtajaksi Mikko ”Rölli” Taivassalon.

 

Mikko toimii tällä hetkellä Leppävaaran Pallon toiminnanjohtajana ja omaa pitkäaikaista kokemusta sekä jalkapalloseuran hallinto- että valmennustehtävistä. Mikko tuntee FC Espoon toimintaa vuosien varrelta vanhana työntekijänä sekä myös kasvattajaseuran näkökulmasta, ja on ollut mukana jo FC Espoon seurayhteisön kehittämisen työryhmässä.

 

Mikko aloittaa työt uudessa tehtävässään heti tammikuun alussa, mutta on alkuun jaettu toiminnanjohtaja Leppävaaran Pallon kanssa siihen asti, kunnes LePa löytää itselleen uuden toiminnanjohtajan.

 

”Olen erittäin innostunut uudesta tehtävästä ja johtamaan FC Espoota kilpajalkapalloon keskittyvänä seurana. Meillä on paljon käyttämätöntä potentiaalia koko seurayhteisössämme, joka pitää saada vielä paremmin tulevan toimintamme tueksi”, sanoo tuleva toiminnanjohtaja Mikko Taivassalo.

 

”On hienoa saada Mikko FC Espoon operatiiviseen johtoon. Hän on osoittautunut hyvin tarmokkaaksi asioita eteenpäin vieväksi henkilöksi ja omaa syvällisen tuntemuksen jo koko seurayhteisön asioista”, toteaa puolestaan FC Espoon hallituksen puheenjohtaja Jari Virrankoski.

 

FC Espoon kaikki työntekijät palaavat varsinaisesti töihin ti 7.1.2020, Elina Kurosta lukuunottamatta joka on jälleen töissä ke 8.1. alkaen.