Edustusjoukkue Naiset

Tervetuloa FC Espoon naisten edustusjoukkueen joukkuesivuille


- - - -

Meillä on unelma siitä, että jonakin päivänä nuorten jalkapalloilevien espoolaistyttöjen unelma on saada pelata FC Espoon naisten edustusjoukkueessa

- - - -Kaudella 2023-2024 naiset pelaavat Kakkosessa


Mikäli olet kiinnostunut pelaamaan joukkueessa sekä sitoutumaan seuran ja joukkueen tavoitteisiin, ota yhteyttä  vastuuvalmentaja Emma Tillanderiin! emma1.tillander@edu.hel.fi, 050 3740835

EBK ja FC Espoo aloittavat yhteistyön naisfutiksessa


EBK ja FC Espoo ovat päättäneet yhdistää voimansa naisfutiksessa. Seurat ovat sopineet yhteistyöstä pelikaudeksi 2023-2024.

”Seurojen välinen yhteistyö avaa molemmille seuroille erinomaisia mahdollisuuksia. Olemme asettaneet korkeat tavoitteet ja resursoineet joukkueen valmennustiimin mahdollistamaan tavoitteiden saavuttamisen. Meille tulee näin sarjapaikat sekä ykköseen että kakkoseen ja yhteistyömme kautta annamme pelaajillemme mahdollisuuden kurkottaa aina Kansallisen Liigaan saakka”, valottaa yhteistyön tavoitteita EBK:n puheenjohtaja Juha Pylkkö.

”Syksyn edetessä käynnistimme yhteistyöneuvottelut molempien seurojen naisfutiksen terävöittämiseksi. Ensimmäisistä neuvotteluista lähtien yhteistyön aitona tavoitteena on ollut luoda yhteistyömalli ja valmennuksellinen kokonaisuus, joka mahdollistaa laadukkaan arjen sekä FC Espoon että EBK:n naispelaajille. Yhteistyö tekee meistä molemmista vahvempia”, avaa yhteistyön taustoja FC Espoon toiminnanjohtaja Katri Juhola.

Ykkösen joukkueen päävalmentajana toimii Janne Karhu ja Kakkosen joukkueen päävalmentajana Emma Tillander. Valmennustiimiin kuuluvat lisäksi valmentajat Arber Istrefi ja Jari Patana, maalivahtivalmentaja Rahmon Kelmedi sekä fysiikkavalmentajat Jani Mahanen ja Eero Isotalo. Joukkueenjohdosta vastaavat Juha Pylkkö ja Jaana Sinisalo.

Yhteistyöjoukkue aloittaa harjoitukset keskiviikkona 8.11.2023. Pelitavan periaatteemme ja pelitavan organisointimme ovat luotu palvelemaan parhaalla tavalla pelaajien kehittymistä. Joukkueen viikkorytmissä on 3-4 pallollista harjoitusta, 3-4 ohjattua fyysistä harjoitusta ja maalivahtivalmennus jokaisessa pallollisessa harjoituksessa. Pallolliset harjoitukset toteutetaan pääsääntöisesti talvikauden aikana Laaksolahden hallissa. Viikonloppuisin pelataan harjoituspelejä. Lisäksi treeniarkea rikastuttaa FC Espoon Keran fyysisen harjoittelun tila, jossa mahdollistuvat sekä motorinen että tekninen harjoittelu muun fyysisen harjoittelun rinnalla. Vuoden 2024 alusta alkaen joukkueen valittuja pelaajia pääsee myös aistimaan kerran kuukaudessa Kansallisen Liigan PK-35 Vantaan harjoitteluarkea”, viitoittavat YJ-joukkueen pelitapaa ja harjoitteluarkea EBK:n urheilutoimenjohtaja Janne Karhu ja FC Espoon valmennuspäällikkö Janne Lipponen.


Yhteistyöjoukkue pitää avoimet harjoitukset ke 8.11.2023 alkaen. Ilmoittauduthan avoimiin harjoituksiin Janne Karhulle janne.karhu@jkkdesign.fi