Tukirahasto

Seuralla on tukirahasto, joka jakaa avustuksia mahdollisuuksiensa mukaan vähävaraisille seuran pelaajille. Anomukset perusteluineen pitää toimittaa seuralle. Anomuksesta pitää myös selvitä se, miten pelaajan muu rahoitus järjestyy, jotta harrastuksen jatkuminen on mahdollista.

Tukirahaston varannon kartuttamiseen voi osallistua kuka tahansa; joko yritys, muu yhteisö tai yksityinen henkilö. Lahjoittamalla summan tukirahaston tilille, saa vastineeksi sovittua näkyvyyttä seuran toiminnassa.

Tukirahaston tilinä toimii seuran päätili: FI27 1583 3000 1051 86

Viestikenttään: FCE tukirahasto

 

OHJE VÄHÄVARAISTEN PELAAJIEN TUKEMISEEN

 

1.Tarjottava tuki ja tuen myöntämisen periaatteet

Ensisijaisesti vähävaraisten pelaajien tukeminen taloudellisesti tapahtuu myöntämällä vapautus seuran perimästä jäsen-ja toimintamaksusta. Maksu peritään kaksi kertaa vuodessa ja vapautus voi koskea joko vain toista (50% vapautus) tai molempia maksueriä (100% vapautus).

Seuran jäsenmaksu (30€) ja pelipassi ovat lähtökohtaisesti aina pelaajan itsensä maksettavia.

Joukkueet päättävät itse (vanhempainkokouksessa) perimiensä joukkuemaksujen suuruuden sekä periaatteet ja käytännöt joukkuemaksuista mahdollisesti myönnettäviin vapautuksiin.

2.Tuen hakeminen ja myöntäminen

Pelaaja/vanhempi hakee vapautusta seuran perimistä kausimaksuista laatimalla vapaamuotoisen hakemuksen (esim. sähköposti) perusteluineen. Hakemus toimitetaan joukkueenjohtajalle, joka toimittaa sen eteenpäin seuran toiminnanjohtajalle käsittelyyn.

DErillinen tukihakemusten käsittelyelin (2020: toiminnanjohtaja Taivassalo, hallituksen jäsenet Syvärilä ja Laukka) käsittelee asian kokouksessaan ja ilmoittaa hakemukseen tehdystä päätöksestä joukkueenjohtajalle, joka on yhteydessä hakemuksen tehneeseen pelaajaan/vanhempaan.

Mikäli päätös hakemukseen on myönteinen, ei pelaajalle toimiteta laskua maksusta, jota vapautus koskee.