Urheilu Mehiläinen

TERVEYSPALVELUT MEHILÄISESTÄ


Fc Espoo ja Mehiläinen ovat sopineet kumppanuudesta. Yhteistyön myötä kaikille seurassa harrastaville on mahdollisuus käyttää Urheilu Mehiläisen omaa terveydenhuollon hoitotiimiä ja Mehiläisen kattavaa palveluvalikoimaa.

· Urheilu Mehiläisen hoitotiimissä on seuralle nimettyjä lääkäreitä ja fysiotera-peutteja, jotka ymmärtävät erityisesti jalkapalloon liittyviä vammoja ja vaivoja. He tukevat kaikenikäisten harrastajien kokonaisvaltaista terveyttä, hoitavat urheilu-vammoja ja sairastumisia sekä varmistavat turvallisen kentille paluun.

· Mehiläisen kattava palveluvalikoima mahdollistaa kaikkien terveydenhuollon palveluiden saamisen saman katon alta.


KIIREELLINEN HOITO -ÄKILLISEN VAMMAN SATTUESSA!


Mehiläisen tapaturmapäivystys palvelee sekä ajanvarauksella että ilman ajanvarausta.

Tapiola Länsituuli 10, 02100 Espoo. Avoinna ma-to 8-20, pe 8-18 ja la-su 11-19.

Töölö Pohjoinen Hesperiankatu 17 C, 3.krs. Avoinna ma-pe 8-21, la-su 9-21. Palvelu on vuoden jokaisena päivänä.

Mehiläisen tapaturmapäivystyksessä hoidamme kaikki tapaturmat, kuten venähdykset, murtumat, haavat, palovammat ja silmävammat. Tarvittaessa tapaturmapäivystyksestä ohjataan lisätutkimuksiin. Mehiläisestä saat tarvittaessa myös nopeaa ja yksilöllistä kip-sauspalvelua ja laajat kuvantamisen mahdollisuudet ml. röntgen, magneettikuvaus (MRI), tietokonetomografia ja kartiokeilatietokonetomografia.

Avomurtumissa tai tapaturmissa, joissa on runsasta verenvuotoa soita aina 112.


KIIREETÖN HOITO - AJANVARAUS JA YHTEYSTIEDOT


Fc Espoolle nimetyn hoitotiimin löydät OmaMehiläinen-applikaatioista OmaUrheilu-osiosta. Sieltä pääset myös suoraan varaamaan aikaa hoitotiimille. Tarvittaessa kysy neuvoa asiantuntijan valinnassa seuralle nimetyltä koordinaattorilta Veera Virkku-selta veera.virkkunen@mehilainen.fi

Ajanvarauksen voi tehdä ympäri vuorokauden numerosta 010 414 00 (0,084 €/min) tai osoitteesta ajanvaraus.mehilainen.fi. Asiakaspalvelukeskus palvelee joka päivä vuoro-kauden ympäri. Myös Digiklinikka palvelee urheilijoita ja perheenjäseniä ympäri vuorokauden, vuoden jo-kaisena päivänä ja ilman ajanvarausta.


VAKUUTUKSET JA MAKSUKÄYTÄNNÖT


Jokaisella seurassa harrastavalla tulisi olla vähintään tapaturmavakuutus. Loukkaantumisen tullen ja hoitoon hakeutuessa on tärkeää tietää, missä vakuutusyhtiössä vakuu-tuksesi on. Jos olet ostanut vakuutuksen Palloliiton kautta lisenssin oston yhteydessä, vakuutusyhtiösi on AON ja vahinkoilmoitus täytetään osoitteessa https://www.pvvahin-gonkasittely.fi/. Kaikki vakuutusyhtiöt tarjoavat kattavasti sekä tapaturmavakuutuksia että sairaskuluvakuutuksia urheilijoille. Aina on mahdollista maksaa käynti ensin itse ja hakea jälkikäteen korvauksia omasta vakuutusyhtiöstä.


OMAMEHILÄINEN JA OMAURHEILU – TUKEA JA ETUJA SINULLE JA SEURALLESI


Asiointisi Mehiläisessä kerryttää seuralle maksettavaa tukipottia, mikäli olet etukäteen rekiste-röitynyt seuran jäseneksi Oma Urheilussa. Muistathan rekisteröidä myös perheenjäsenesi ja fa-nit!

Toimi näin:

1. Avaa OmaMehiläinen-sovellus tai lataa se sovelluskaupasta

2. Avaa kohta "OmaUrheilu"

3. Etsi seuralistauksesta ”Fc Espoo”

4. Käytä rekisteröitymisessä salasanaa "MEHURHEILU"

Valmista tuli!


OmaMehiläinen on Mehiläisen turvallinen ja maksuton palvelu, joka helpottaa sinun ja perheesi terveysasioiden hoitamista ja niin omat kuin sovellukseen liitettyjen perheen-jäsentesi terveystiedot ovat jatkuvasti käden ulottuvillasi! OmaMehiläisen kautta käytös-säsi on mm. Digiklinikan etävastaanotto, josta saat apua sinun ja perheesi kaikkiin ter-veyshuoliin ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. OmaUrheilu on Urheilu Mehiläisen seurakumppaneille ja seuran jäsenille tarkoitettu pal-velu, joka helpottaa sinun ja urheiluseurasi asiointia terveyteen liittyvissä kysymyksissä ja tapaturmatilanteissa. Lataa OmaMehiläinen-sovellus älypuhelimeesi tai kirjaudu verkkopalveluun, niin pääset rekisteröitymään OmaUrheiluun. Rekisteröitymällä OmaUrheilu -palveluun ja asioimalla Mehiläisessä kerrytät seuralle maksettavaa tuki-pottia. Jo pelkästään rekisteröitymällä pääset lisäämään seurallesi maksettavan tuen määrää. Myös perheenjäsenet ja sukulaiset ovat tervetulleita sinun seurasi kannatta-jaksi.

Saat molemmat palvelut käyttöösi lataamalla OmaMehiläinen-applikaation puhelimeesi omasta sovelluskaupastasi. Palveluun tunnistaudutaan ensimmäisellä kerralla verkko-pankkitunnuksilla. Vanhempi voi rekisteröidä omaan käyttäjäprofiiliinsa sekä OmaMehi-läisessä että OmaUrheilussa lapsen, jolla ei ole omia verkkopankkitunnuksia. Näin myös nuoremmat urheilijat saavat OmaMehiläisen Digiklinikan ja edut käyttöönsä ja voivat kerryttää seuran tukipottia.