FC Espoon kasvattajaseura LePa etsii uutta toiminnanjohtajaa

10.1.2020

FC Espoon kasvattajaseura LePa hakee uutta toiminnanjohtajaa.

9.1.2020 LePan sivuilta:

Leppävaaran Pallo on Suur-Leppävaaran alueella Espoossa toimiva aktiivisesti kehittyvä jalkapallon kasvattajaseura. Pelaajamäärämme on ollut jatkuvassa kasvussa ja lähivuosina lisenssimäärämme tulee kasvamaan yli 1.500 pelaajaan. Tämän ohella uusille alueille laajentuva palvelutarjontamme liikuttaa satoja eri ikäisiä ihmisiä Leppävaarasta ja kauempaakin.

 

Etsimme nyt seurallemme dynaamista TOIMINNANJOHTAJAA nykyisen vetäjän edetessä seurayhteisössä uusiin kiinnostaviin haasteisiin. Tässä avainroolissa pääset luotsaamaan positiivisessa kehitysvireessä olevaa seuraa uusiin huippusuorituksiin. Sen onnistumisessa auttaa 15 vakituisen työntekijän tiimi, mahtavat olosuhteet, eteenpäin katsova johtokunta, uudistuva seurayhteisö sekä voimakkaassa kasvussa oleva kaupunkikeskus.

 

Seuran johtokunnalle raportoiva toiminnanjohtaja vastaa kaikilla osa-alueilla seuran operatiivisesta toiminnasta ja seurakehityksestä. Seuran perustehtävien korkean laadun varmistamisen ohella tehtävässä painottuvat tulevina vuosina:

 

 • Henkilöstöjohtaminen sekä tiimityön ja toimintamallien kehittäminen
 • Tulevaisuuden strategisten painopisteiden viitoittaminen
 • Uudistuvan FC Espoo -seurayhteisön johtoryhmätyö
 • Laajentuvan palvelu- ja tapahtumatarjonnan jatkokehitys ja markkinointi
 • Tiivis yhteydenpito ja viestintä niin seuran sisäisesti kuin ulkoiseen verkostoon

 

Odotamme sinulta tehtävään hyvät valmiudet antavaa kokemusta ja näyttöjä onnistumisista seuratoiminnassa. Henkilönä tuot tiimiimme:

 

 • Intohimoista asennetta ja näkemyksellisyyttä
 • Kykyä keskittää voimavarat strategisesti tärkeille alueille
 • Kokonaisuuksien hallintaa
 • Innostavaa ja osallistavaa johtajuutta
 • Talousjohtamisen ja organisoinnin jämäkkyyttä
 • Myynnillisyyttä
 • Yhteen hiileen puhaltamista

 

Käynnistämme ehdokkaiden haastattelut ja valintaprosessin sitä mukaa, kun hakemuksia saamme.  Odotamme hakemustasi kuitenkin viimeistään 22.1. mennessä osoitteeseen johtokunta.pj@leppavaaranpallo.com. Kerro hakemuksessa palkkatoiveesi sekä mahdollisuudestasi aloittaa tehtävässä. Lisätietoja tehtävästä antaa seuran puheenjohtaja Kerkko Ruuskanen.

 

Leppävaaran Pallo on vuonna 1957 perustettu jalkapallon kasvattajaseura ja osa FC Espoon seurayhteisöä. Olemme rakentaneet Leppävaaran urheilupuistoon vuonna 2015 valmistuneen LePa Areenan ja sen viereen vuonna 2019 valmistuneen klubi-, toimisto- ja huoltorakennuksen, LePa luolan. Jalkapallokouluissamme lajin aloittaa vuosittain noin sata harrastajaa ja sitä seuraavat lapsuus- ja nuorisovaiheen ikäluokat on organisoitu valmennuspäälliköiden johdolla. Olemme kohdistaneet tyttötoimintaan erityispanostuksia sen kehittämiseksi ja jatkossa lisäämme panostuksia nuorisovaiheen kilpailulliseen toimintaan FC Espoossa organisoidun akatemiatoiminnan rinnalla. Olemme vuodesta 2018 alkaen olleet iltapäiväkerhotoiminnassa Espoon kaupungin valitsema kumppani. Kehitämme jatkuvasti itse ja kumppaneidemme kanssa uusia palveluita, kuten aikuisten jalkapallokoulu, leirit, kävelyfutis ja senioreille suunnattu 6-0 toiminta.