Jukka Västinen on FC Espoon miesten edustusjoukkueen vastuuvalmentaja kaudella 2020

10.1.2020

Valmennusjohtaja Pehkonen (vas.) ja Päävalmentaja Jukka Västinen (oik.)
Valmennusjohtaja Pehkonen (vas.) ja Päävalmentaja Jukka Västinen (oik.)

FC Espoo on tehnyt kauden 2020 kattavan valmentajasopimuksen Jukka Västisen (Uefa Pro) kanssa. Jukan vastuulla on miesten edustusjoukkueen valmennus kaudella 2020 ja lisäksi A-nuorten valmennusvastuu kevään SM-karsintojen ajan. Valmennustiimin muut valmentajat ovat Ari Tiittanen (Uefa Pro), Teemu Husso (Uefa A) ja maalivahtivalmentaja Miika Salmi sekä fysiikkavalmennuksesta vastaava Joel Restuccia. Valmennusryhmää täydennetään kevään aikana 1-2 valmentajalla.

”Jukka on sitoutunut vahvasti FC Espoon toimintaan huolimatta pienistä haasteista, joita seuramme on viime aikoina kohdannut. Asiat ovat nyt kuitenkin jälleen normaalissa järjestyksessä ja pääsemme uuden toiminnanjohtajamme ja uudistetun strategiamme myötä keskittymään olennaiseen kaikilla tasoilla. Nyt on siis hihat kääritty ja lähdetty rakentamaan kautta 2020. Uskon, että saamme kilpailukykyisen ryhmän kasaan. Meillä on useita lupaavia nuoria pelaajia seurassamme ja lisäksi seuramme ulkopuolelta on ollut kovaa kiinnostusta edustusjoukkuettamme kohtaan. Tulevalla kaudella nuoret pelaajamme ovat vuoden kokeneempia ja tulevat saamaan entistä enemmän vastuuta. Toki kaikkien pelaajien täytyy ensin läpäistä kokeneen valmennustiimimme seula, koska vapaapaikkoja joukkueeseen ei ole olemassa. Urheilullisuus ja laadukas valmennus ovat johtavia teemoja edustusjoukkueemme toiminnassa.” Valmennusjohtaja Antti Pehkonen kommentoi.

 

FC Espoon miesten edustusjoukkue ja A-nuoret harjoittelevat samaan aikaan samassa paikassa ja tällä ratkaisulla valmennusryhmän on yksinkertaisinta koordinoida toimintaa kahden ryhmän välillä. FC Espoon A-nuoriin tai miesten edustusjoukkueeseen pyrkivien pelaajien tulee ottaa yhteyttä vastuuvalmentaja Västiseen mahdollisen testijakson sopimiseksi.

 

Yhteystiedot:

Jukka Västinen 040-0175872