Marko Johansson jatkaa uusiin haasteisiin

26.2.2020

FC Espoossa vuoden 2018 alusta asti hienoa työtä pelaajakehityksessä tehnyt Marko Johansson siirtyy huhtikuun alussa uusiin töihin. Markon uusi työnantaja on Hämeenlinnalainen HJS, jossa hän tulee työskentelemään myös pelaajakehityksen kanssa.

 

FC Espoossa Marko on työskennellyt osin Palloliiton talenttivalmentajatuella ja vastannut pääasiassa poikien 13-15 vuotiaat pelaajakehityksestä. Markon "työkentän" kautta on mennyt lukuisia poikia niin aluevalmennusleireille- ja tapahtumiin, kuin nuorten maajoukkueisiinkin. FC Espoo kiittää Markoa jo tässä kohtaa työstän pelaajien eteen.

 

Marko jatkaa sopimuksen mukaisesti normaalisti FC Espoon talenttivalmentajana maaliskuun loppuun asti. Huhtikuun alusta alkaen on jo tehty suunnitelmat yhdessä Markon kanssa talenttivalmennuksen jatkosta Valmennusjohtaja Pehkosen, Fysiikkavalmentaja Joel Restuccian, valmentaja Peter Sammon sekä Antoni Dagaan kanssa.

 

Toteutuksessa tälle väliaikaiselle ajalle tulee olemaan vahvasti mukana mm. kehityskeskusteluiden ja pelaajien viikkorytmin suunnittelu kevätkuukausille, videoklippien sekä aamuharjoittelun ja fysiikkavalmennuksen hyödyntäminen yksilöharjoittelussa sekä joukkuevalmennuksen yhteydessä.

 

FC Espoo avaa hakuun talenttivalmentajan työnkuvan pikapuolin kevään 2020 aikana tarkoituksenaan kehittää talenttivalmennusta yhä toimivampaan suuntaan koko seurassa.