Antoni Dagaa kaudelle 2020-2021 FC Espoon palkkalistoille

4.6.2020


Kokenut ja osaava valmentaja on näyttänyt osaamistaan niin FC Espoossa kuin LePassakin jo parin vuoden ajan.

FC Espoo on solminut seuravalmentaja Antoni Dagaan (s. 1986) kanssa vuoden määräaikaisen työsopimuksen kauden 2020-2021 alkaessa marraskuun alusta. Tonin nykyinen työsopimus LePan kanssa umpeutuu tällöin, ja seurayhteisössä päästiin sujuvasti sopuun Tonin siirtymisestä FC Espoon palkkalistoille.

 

Työnkuvaan tulee 1.11. alkaen kuulumaan FC Espoon joukkueiden P2007 sekä perustettavan P2009 joukkueen vastuuvalmennus, sekä kasvattajaseurojen yhteistreenien johtaminen yhdessä seurayhteisössä suunnitellun mukaisesti. Lisäksi Toni jatkaa LePassa vielä lisävalmennuksen toimintojen parissa, nämä suunnitelmat tarkentuvat vielä syksyn aikana.

 

"Toni on todellinen ammattimies, ja tuttu tietysti itselle jo parin vuoden ajalta LePan organisaatiosta. Nyt puhutaan aluksi yhdestä vuodesta, mutta toki suunnitelmia on kaiken mennessä hyvin paljon pidemmällekin tulevaisuuteen FC Espoossa. Ajat ovat olleet seurakentässä hankalat niin  tämä oli selkeä ratkaisu jolla voimme yhteistyötä edelleen syventää. Mukana päätöksenteossa on ollut vahvasti koko seurayhteisömme, joka tulee näkymään myös Tonin työnkuvassakin"

-Toiminnanjohtaja Mikko Taivassalo

 

"On hienoa saada Tonin panosta entistä isommaksi FC Espoon pelaajakehityksessä. Tonin työ on ollut laadukasta ja jämäkkää P2007-joukkueen kanssa ja tästä on hyvä lähteä rakentamaan erinomaisesti toimivaa P2009-joukkueen valmennusryhmää jo tulevaa syksyä kohti."

-Valmennusjohtaja Antti Pehkonen

 

Kuluvan kauden Toni valmentaa FC Espoon P2007-joukkuetta, sekä LePan P2009-kilparyhmää muiden LePan työvelvoitteiden kanssa.

Tervetuloa mukaan FC Espoon remmiin loppuvuodesta Toni!