Atlantis parempi luvuin 4-2 tiistai-illan pelissä

17.6.2020


FC Espoon taival miesten kakkosessa jatkui jo tiistaina, vain kolme päivää edellisen pelin jälkeen. Pukinmäen nurmella Atlantis oli lopulta maalein 4-2 (3-1) parempi, vaikka FC Espoolla olikin ehdottomasti myös omat paikkansa maalintekoon.

 

Maalinteon aloitti Atlantis noin 18 minuutin kohdalla, kun hyvän ja terävän vastuiskun jälkeen maalin teki Chijoke Ibekwe. Sininen oli aloittanut tätä ennen varsin pirteästi ja ottelu pyöri enemmän alussa Atlantis alueella.

7 minuuttia tästä, ja sivuvapari meni harmittavasti suoraan Espoolais-pömpeliin, ja numerot 2-0. Kun vielä 41 minuutilla molemmat vaparimaalit tehnyt Odilon Kouakou Konan pommitti vastustamattomasti ylänurkkaan, näyttivät lukemat Espoolaisille lohduttomilta. Tässä välissä sinisten hyökkäys oli päättynyt mm. Jonas Zaknoun puskusta tolppaan, joten lukemat eivät täysin vastanneet ottelun kuvaa. Aivan puoliajan lopussa Zaknoun vielä kaadettiin boxin sisällä, ja FC Espoo sai näin rangaistuspotkun. Sen toimitti perille verkkoon varmuudella Haris Ibrahimovic, joka näin avasi FC Espoon maalitilin kaudella 2020. Todellinen pukukoppimaali kun pelikellossa noin 48 minuuttia ja tauolle 3-1 tilanteessa.

 

Valmennus teki vastuuvalmentaja Jukka Västisen johdolla tauolla kaksi muutosta. Sisään Oliver Gunes, sekä Dmitro Platonenko. Toinen jakso alkoikin vahvalla sinisten vyörytyksellä, painopiste oli lähes koko jakson ajan Atlantiksen alueella. Kavennus 3-2 tuli 66 minuutilla, kun hienosti oikealta pelatun murtautumisen päätteeksi Rasmus Smidtslund laukoi paluupallon kovalla voimalla vastustamattomasti maaliin. Maalin jälkeen peli hieman tasaantui, painopisteen pysyessä edelleen vahvasti Atlantis-alueella. Välillä kotijoukkue toki hyökkäsi erittäin vaarallisesti vastaan, kun sininen haki vimmatusti tasoitusta. Otso Linnas maalilla pelasti yhden läpiajon, muttei voinut mitään kun 87 minuutilla Ibekwe iski illan toisen ja ratkaisi pelin. Vielä 4-2 maalin jälkeenkin FC Espoo loi muutamia vaarallisia paikkoja, mutta verkko ei enää heilunut.

 

Joukkueen esitys oli kuitenkin muutamia suvantohetkiä lukuunottamatta erittäin pirteä, ja tämä lupaa takuulla nälkäistä kotijoukkuetta seuraavaan kotipeliin sunnuntaille 28.7. kun vastaan asettuu Pallo-Iirot Raumalta klo 15.00 Stadionilla alkavaan peliin. 

Ennakkolipunmyynti otteluun on jo alkanut: https://www.fcespoo.fi/seura/irtolippujen-osto-fc-espoon-koti/

 

Tervetuloa su 28.6. stadionille rikkomaan kauden yleisöennätystä ja katsomaan kauden avausvoittoa sinisille!