Haemme poikien (15-21-vuotiaat) päätoimista talenttivalmentajaa

2.7.2020 klo 18:00

Hakuaikaa tämän viikon loppuun saakka, su 5.7. asti.

 

Talenttivalmennusohjelma on pelaajien nuoruus- ja huippuvaiheen (13-21-vuotiaiden) valmennukseen suunnattu kehityshanke, jonka tavoitteena on päivittäisvalmennuksen vaatimustason ja laadun nostaminen kohti kansainvälistä huippujalkapalloa. 

Talenttivalmentaja on työsuhteessa seuraan ja toimii osana seuran valmennustiimiä, muttei vastuuvalmentajan roolissa. Talenttivalmentajan toimenkuva koostuu seuran lahjakkuuksien valmentamisesta, oppilaitosten aamuvalmennuksesta ja yhteistyöseurojen lahjakkuuksien valmennuksesta Palloliiton maajoukkuevalmennuksen kanssa erikseen sovittavalla tavalla.

Hakijalta edellytetään UEFA A -valmentajatutkintoa tai selkeää suunnitelmaa sen suorittamisesta. Vahva kompetenssi kansainväliseen jalkapalloon sekä pedagoginen koulutustausta katsotaan hakijalle eduksi. Talenttivalmentajalta edellytetään erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä ymmärrystä nuorten kehitysvaiheista.

 

FC Espoo hakee päätoimista poikien huippuvaiheen (U15-U21-vuotiaat) talenttivalmentajaa vahvistamaan seuran pelaajakehitystyötä laadukkaassa ja intohimoisessa työympäristössä. Talenttivalmentaja tulee toimimaan tärkeänä osana, muun päätoimisen valmennushenkilöstön kanssa, entistäkin laadukkaamman arjen takaamiseksi lähes 4000 lisenssipelaajan FC Espoon seurayhteisössä, jonka kilpailullisena keihäänkärkenä toimivat FC Espoon kilpajoukkueet.

 

Alla tiivistettynä talenttivalmentajan tehtävänkuva FC Espoossa:

 

Talenttivalmentajan pääasiallinen tehtävä on vastata seuran talenttiohjelmaan valittujen pelaajien kokonaisvaltaisesta valmentautumisesta ja niihin liittyvistä tukitoimista. Talenttivalmentajan alaisuuteen valittavat pelaajat ovat ikäluokista U15 – U21. Talenttivalmentajan toiminnallisena esimiehenä toimii seuran valmennusjohtaja.

 

Päätehtävänsä lisäksi talenttivalmentajan työnkuvaan kuuluvat seuraavat tehtävät:

 

  • Seuran ja oppilaitosten aamuvalmennukseen osallistuminen
  • Poikien B-junioreiden valmennusryhmään kuuluminen (ei vastuuvalmentajana)
  • Miesten edustuksen valmennusryhmään kuuluminen (ei vastuuvalmentajana)
  • Osallistuminen seuran sisäisiin valmentajakoulutuksiin ja valmennuslinjan päivittämiseen
  • Seuran valmentajien tukeminen mahdollisuuksien mukaan
  • SPL tapahtumat

 

Lähetä palkkapyynnön ja CV:n sisältävän hakemuksesi osoitteeseen rekry@fcespoo.fi heinäkuun 3.päivä klo 16.00 mennessä.

 

Toimenkuva täytetään sopivan henkilön löydyttyä mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin viimeistään kauden 2020-2021 alkaessa 1.11.2020 alkaen.

 

Talenttivalmennusta koskevat kysymykset voi esittää ensisijaisesti valmennusjohtaja Antti Pehkoselle antti.pehkonen(a)fcespoo.fi,  044 751 8771 tai toiminnanjohtaja Mikko Taivassalolle  mikko.taivassalo(a)fcespoo.fi, 045 277 0005 kesäkuun aikana.

 

Tervetuloa mukaan kehittyvään seurayhteisöön ja huipputiimiimme.

 

FC Espoo ry

-kilpailullisuus-

-yksilön tukeminen-