M2 aloittanut vauhdilla kolmosessa

9.7.2020

Miesten kakkosjoukkue on aloittanut kautensa kolmosessa vauhdikkaasti.

Kolmen ottelun jälkeen joukkueen saldona on kaksi voittoa ja tasapeli viime viikolta FC Finnkurdia vastaan. Seitsemällä pisteellä joukkue on alkukierrosten jälkeen mukana sarjan kärkitaistossa.

 

Vastuuvalmentaja Kiehelä on ollut alkuun osittain hyvinkin tyytyväinen: "Meillä on aika hyvä sekoitus joukkueessa kokeneempia pelaajia, sekä nuorempia pelaajia, joten potentiaalia ehdottomasti on. Homman toimivuuden kannalta kommunikointi edustusjoukkueen vastuuvalmentaja Västisen ja toisaalta valmennusjohtaja Pehkosen kanssa on välttämätöntä. Alkukierroksilla on nähty ajoittain erinomaista pallonhallintaa, mutta toisaalta sitten myös hieman tehotonta pyörittämistä. Voittopeleissä on juuri riittävät tehot saatu kaivettua esiin. Joukkueessa on ehdottomasti potentiaalia!"

 

Seuraavat pelit M2 joukkue pelaa ohjelman mukaisesti vieraskentillä, kun pe-iltana 10.7. Laaksolahdessa vastassa on Pöxyt klo 18.15 ja sen jälkeen Masalan Tn:llä FC Kirkkonummi la 18.7. klo 14.00.

 

Kotikentälle TN1:lle joukkue palaa jälleen to 23.7. kun vastaan asettuu klo 20.15 TN1:llä Pohu Pohjois-Haagasta. Tervetuloa seuraamaan näiden nuorten miesten otteita katsomoon!

 

Linkissä Henri Andellin ottamia kuvia viime viikon kotipelistä: https://flic.kr/s/aHsmPcZspA

 

#fcespoo