FC Espoon maalivahtivalmennuksen uudet tekijät

21.9.2020Zyron Paro ja Jussi Ikonen vastaavat kaudella 2020-2021 FC Espoon maalivahtivalmennuksesta

FC Espoon maalivahtivalmennus uusiutuu tulevalle kaudelle. Uudet maalivahtivalmennuksesta vastaavat henkilöt ovat Zyron Paro (C15-miehet/naiset) sekä Jussi Ikonen (TD12-TC14, D12-C14)

 

27-vuotias Zyron Paro siirtyy FC Espooseen kauden jälkeen Espan maalivahtivalmentajan pallilta, jossa hän on tällä kaudella toiminut mm. miesten joukkueen maalivahtivalmentajana. Zyron on käynyt maalivahtien Uefa-C koulutuksen ja jatkaa FC Espoossa kehittymistä ja kouluttautumista Uefa-B:lle tulevien kausien aikana. Zyron työskentelee FC Espoossa päätoimisesti 1.11. alkaen, ja hänen vastuullaan on mm. maalivahtilinjauksen ylläpitäminen ja kehitys yhdessä muiden MV-valmentajien kanssa.

 

25-vuotias Jussi Ikonen siirtyy LePan palkkalistoille yhteisresurssina päätoimisena työntekijänä 19.10. alkaen PPJ:stä, jossa hän on toiminut seuran maalivahtivalmentajana usean vuoden ajan. Jussin työnkuvaan kuuluu kasvattajaseura LePan maalivahtivalmennuksen lisäksi FC Espoon nuorimmat ikäluokat, sekä kasvattajaseurojen yhteisharjoittelun maalivahtivalmennus. Jussi tulee yhdessä Zyronin ja muiden kasvattajaseurojen maalivahtivalmentajien kanssa kehittämään seurayhteisön maalivahtivalmennuksen linjaa edelleen. Jussi on myös käynyt maalivahtien Uefa-C koulutuksen ja tarkoituksena on jatkaa kouluttautumista ja kehittymistä tulevaisuudessa myös Uefa-B tasolle.

 

"Voimme olla todella tyytyväisiä saadessamme nämä herrat osaksi FC Espoon seurayhteisön maalivahtivalmennuksen kehittämistä. Molemmat ovat todella kovan luokan tekijöitä jo nyt, ja ennen kaikkea heidän halu kehittää ja kehittyä osana seurayhteisöämme on ollut aivan ratkaisevaa näissä valinnoissa. Miika on ollut vahvasti myös apuna löytämässä itselleen seuraajaa ja tukenut rekrytointiprosessissa kokonaisuudessaan vahvasti" toteaa FC Espoon toiminnanjohtaja Mikko Taivassalo.

 

Jussi aloittaa FC Espoon joukkueiden kanssa kenttätoiminnan ma 26.10. alkavalla viikolla harjoituksissa ja Zyron vastaavasti 2.11. alkavalla viikolla.

Tervetuloa herrat mukaan FC Espoon seurayhteisöön.