FC Espoon viimeinen kotipeli kakkosessa ei tuonut voittoa

26.10.2020

Joukkue jatkaa ensi kaudella pelaamista miesten 3.divisioonassa.

FC Espoo – Jazz la 24.10.2020

 

 

1. jakso:

 

Ottelu alkoi reilun sadan silmäparin edessä poikkeuksellisesti Leppävaaran tekonurmi 1 kentällä. Tuskin oli kuitenkaan yleisö ehtinyt edes paikoilleen istua (todistetusti ainakaan Erkka V. Lehtola ei ollut ehtinyt) kun pallo oli kulmapotkun jälkitilanteesta FC Espoon maalissa. Eetu Setäsen upea nosto aivan yläkulmaan ohitti Espoon maalivahti Arttu Leppälän, 2 minuuttia pelattu ja 0-1. Tämäm jälkeen kotijoukkue painoi peliä kohti Jazz-maalia, muttei pystynyt luomaan kuin puolittaisia maalipaikkoja – ehkä parhaimpina Matias Sorvalin nousujen jälkeen oikealta. Näistä ainakin kerran ”Bubi ” Forrström pääsi laukomaan, mutta pallo suuntautui selvästi yli. Pallonhallinta oli Espoolaisilla, mutta Jazz puolusti maalinedustaansa hyvin.

 

Kun takana oli 27 minuuttia, sai vierailija sivuvaparin vasemmalta josta Setänen nousi omiin korkeuksiin, eikä puolustajia ollut Espoolta mailla eikä halmeilla. Näin Setänen teki ottelun toisen maalin ja tilanteeksi 0-2. Varsinaisia maalipaikkoja ei tämän jälkeen Espookaan pystynyt luomaan, niinpä tilanne tauolle lähdettäessä oli näin 0-2 vierailija Jazzille, ja kotijoukkueella oli enää 45minuuttia aikaa pelastaa oma sarjapaikkansa miesten 2. divisioonassa. Vaan miten kävi?

 

2. jakso:

 

FC Espoo lähti hyvin toiselle puoliajalle ylhäältä ja maalivahti joutui pelaamaan pitkää palloa ja FC Espoo  pääsi hyvin riistoille ja  nopeisiin vastahyökkäyksiin  pelattua palloa laitaan, mutta keskitykset eivät menneet  oikeaa osoitteeseen. Oliver Günes sai vielä tokalla puoliskolla pari hyvää tilannetta mutta maalivahti oli näissä valppaana. Jazz sai vielä 90+3 minuutilla punaisen kortin hölmöilemisestä kun sivurajan tuntumassa syntyi ylimääräistä kalabaliikkia.  Jazz puolusti erinomaisesti toisella jaksolla joten FC Espoo ei pääsyt viimeistelemään palloa maaliin ja näin lopputuloksena peli jäi Jazzille lukemin 0-2.

 

FC Espoo onnittelee Jazzia säilymisestä kakkosessa ja kiittää kaikkia katsojia kuluneen kauden kotiotteluissa.

 

 

Maalintekijät ja Varoitukset:

FC Espoo 0  -   2  Jazz

                               

(3) Setänen Eetu 2’

                                

(3) Setänen Eetu 27’

                                     

(9)Lehtonen Juho 47’  varoitus (C)

                         

(19) Visavuori Joona 90+3 ulosajo

 

 

(17) Valkamo Erik 83’ varoitus (A)

 

(63) Forsström Alexander 90+3’ varoitus (A)

 

(80) Pallas Emil 90+3’ varoitus (A)

 

-otteluraporttia on ollut mukana kirjoittamassa FC Espoossa TET-jaksoa suorittava Arez Goshnaw.