FC Espoon talvisarjan korona-ohjeistukset ovat voimassa

26.10.2020

Halleissa pelien aikaan sallittuja toistaseksi vain pelaajat sekä taustahenkilöt - ei katsojia.

-FC Espoo toimii järjestäjänä talvisarjassa, jossa pelit pelataan kahden eri halliyhtiön halleissa: Espoon jalkapalloilun tuki Oy Myntinsyrjässä ja Leppävaaran jalkapallohalli Oy LePa Areenassa. Talvisarja sitoutuu (ja on pakotettukin) toimimaan näiden hallien ohjeiden ja sääntöjen mukaisesti tulevana talvena. Kummankin hallin osalta on päätetty säännöstä jonka mukaan hallissa ovat pelien aikaan vain pelaajat ja joukkueiden taustahenkilöt

 

-Haluamme toimia vastuullisesti ja olla varmistamassa että junioreiden liikunta- ja urheilutapahtumat voivat jatkua läpi talven. Näin ollen ko. sääntöä tulee noudattaa talvisarjan peleissä.

 

-Ensimmäisenä päivänä Myntinsyrjässä ei järjestäjän toimesta vielä osattu kaiken muun järjestelyn ohella ohjeistaa ylimääräisiä henkilöitä pois hallista, mutta sunnuntaina näin jo toimittiin. Valtaosa ymmärsi tilanteen hienosti ja siirtyi ulkotiloihin tai kahviotiloihin odottamaan ottelujen päättymistä. Kiitos myötämielisestä suhtautumisesta näille vanhemmille. Sen sijaan muutaman yksittäisen henkilön kanssa oli haasteita, joita toivomme ettei hyvällä ennakkoviestinnällä jatkossa enää tule. Korostetusti: on meidän kaikkien etu että ko. pelit saavat jatkua sisätiloissa hankalasta tautitilanteesta huolimatta.

 

Ohjeitus löytyy: https://www.fcespoo.fi/sarjat-ja-turnaukset2/espoon-talvisarja/koronavirusepidemia/