FC Espoo M1 aloittaa harjoittelun maanantaina 16.11.2020

30.10.2020

Selkeä tavoite on nousta heti takaisin kakkoseen.

FC Espoon miesten edustusjoukkueen kausi 2020 Kakkosessa päättyi putoamiseen sarjaporrasta alemmas. FC Espoo keskittyy kilpajalkapalloon, joten Kolmonen ei ole riittävä taso ja kauden 2021 tavoitteena on nousta takaisin Kakkoseen. Edustusjoukkueen valmennustiimi jatkaa samalla kokoonpanolla kuin Kakkosen kauden lopulla. Vastuuvalmentajana toimii Antti Pehkonen (Uefa A) ja apuvalmentajina toimivat Niko Leppänen (Uefa B), Teemu Husso (Uefa A) ja talenttivalmentaja Antti Ruonala (Uefa A) sekä fysiikkavalmentaja Joel Restuccia ja maalivahtivalmentaja Zyron Paro.

Edustusjoukkueen päävalmentaja Antti Pehkosella on selkeä visio kaudesta 2021.

”Kausi 2020 on ollut iso pettymys, mutta sille on aika selvät syyt olemassa, että miksi näin tapahtui ja näistä seurana opitaan. Valitettavasti joukkueen kurssia ei saatu enää käännettyä loppukaudesta ja sarjaporras vaihtui. Tavoittelemme kaudella 2021 nousua Kakkoseen ja se tarkoittaa, että kaiken toiminnan tulee olla vähintään Kakkosen tasolla ja tulemme täyttämään tuon kriteerin kirkkaasti. Tällä hetkellä kartoitamme pelaajia ja haluamme ryhmään tavoitteellisia ja ammattilaisuraan pyrkiviä pelimiehiä, jotka ovat sitoutuneita ja valmiita tekemään hommia. Vaatimustaso tulee olemaan kaikessa tekemisessä korkealla ja haluamme jo tässä vaiheessa rakentaa joukkuetta valmiiksi mahdollisen nousun varalle.”.  

FC Espoo harjoittelee talven aikana Espoon alueen halleissa ja Leppävaarassa, toiminnan siirtyessä kesäkaudella kokonaan Leppävaaran stadionille. Fysiikkaharjoittelu toteutetaan seuran omalla kuntosalilla, Kerassa.

FC Espoolla on tässä vaiheessa yhdeksän pelaajasopimusta valmiina kaudelle 2021. Uusia pelaajia etsitään, joten mikäli koet, että tavoitteesi pelaajana osuvat FC Espoon tavoitteisiin, ole suoraan yhteydessä päävalmentajaan ja sovi mahdollinen näyttöpaikka.

 https://fcespoofi-my.sharepoint.com/:v:/g/personal/antti_pehkonen_fcespoo_fi/EWM0jDhNCdhKkZAbT9q69BQBkVjba49lcKO6BxulS_UlBw?e=urez4l)

 

Yhteystiedot:

Antti Pehkonen 044-7518771