Talvisarja on nyt Lasihytti-talvisarja

3.11.2020

FC Espoon talvisarjan pääyhteistyökumppani on marraskuun alusta alkaen K-Supermarket Lasihytti, jonka mukaan sarja nimetään.

FC Espoo ja K-Supermarket Lasihytti ovat sopineet yhteistyöstä joka koskee tulevan talven talvisarjaa.

FC Espoo toimii järjestäjänä talvisarjassa jota pelataan pääasiallisesti Myntinsyrjän hallissa Kauklahdessa viikonloppuisin. Lisäksi sarjaa pelataan LePa Areenan ylipainehallissa lauantai- ja sunnuntai aamuisin.

Paikallinen kauppias Kauklahdesta on luonteva kumppani talvisarjalle, jonka kahviotoimintaa FC Espoo myös pyörittää tulevan talven ajan niin arkena kuin viikonloppuisinkin Myntinsyrjän hallin vieressä. Niinpä Cafe Myntin asiakkaat pääsevät nauttimaan pääosin kauppiaiden Ekin ja Eijan kauppojen laadukkaista tuotteista.

"Tämä on erinomainen asia ja kumppanuus talvisarjalle, joka pääosin tapahtuu aiempien vuosien tapaan Kaukalahden alueella tulevan talven osalta. Olemme FC Espoossa erittäin tyytyväisiä että voimme jatkossa kutsua sarjaamme Lasihytti-talvisarjaksi, kauppaiden positiivinen suhtautuminen lasten- ja nuorten toiminnan tukemiseen ilahduttaa meitä kaikkia näinä muuten epävarmoina aikoina" toteaa FC Espoon toiminnanjohtaja Mikko Taivassalo.

 

Tervetuloa asioimaan kahvilassa, ihan siinä Myntinsyrjän hallin läheisyydessä:

Maanantaista-perjantaihin klo 17-20

Viikonloppuisin klo 8-19

 

Tervetuloa asioimaan seuraavissa Kaukalahden alueen kaupoissa:

K-Supermarket Lasihytti, Lasihytti 2, 02780 Espoo

K-Market Kauklahti, Klippinkitie 9, 02780 Espoo