Oliver Günes siirtyy eteenpäin SJK:n organisaatioon

8.1.2021NJS:stä FC Espooseen juniorina siirtynyt Günes jatkaa kohti ammattilaisuutta.

FC Espoo onnittelee Oliver Günesia hienosta siirrosta eteenpäin urallaan. Seurojen kesken päästiin sopuun joulun välipäivinä ja pelaaja allekirjoitti henkilökohtaisen sopimuksen Seinäjokilaisten kanssa alkuvuodesta.

 

Valmennusjohtaja Pehkonen on tyytyväinen siirtoon ja pelaajakehitystyöhön FC Espoossa: 

 

"Günekselle hieno siirto.
Oliver on intohimoinen kaveri joka elää ja hengittää jalkapalloa. SJK ympäristönä tarjoaa Oliverille varmasti mahtavan mahdollisuuden panostaa täysillä unelmien eteen.
Seurana olemme ylpeitä tekemästämme kasvatustyöstä, koska Oliver ei aina ole ollut ykkösjoukkueen pelaaja vaan kehitystä on tapahtunut myöhemmällä iällä. Olemme pystyneet siis seurana tukemaan tätä kehitystä ja nyt Oliver sai palkinnoksi mahdollisuuden siirtyä yhden askeleen eteenpäin ja uskon että tämä on vain alkua Oliverin urakehityksessä.
Seuralle nämä siirrot ovat merkittäviä signaaleja tekemästämme kasvatustyöstä ja erityisesti kärsivällisyydestä. Pystymme tukemaan pelaajia pitkäjänteisesti ja meillä on näyttöä, että pelaajilla on mahdollisuus päästä eteenpäin myös myöhäisemmällä iällä."

 

Linkki SJK:n uutiseen: https://sjk.fi/uutiset/sjk-kiinnitti-poikamaajoukkuepelaajat-kuivila-lainalle-ac-ouluun/

 

FC Espoo kiittää Günesia vuosista sinisessä ja toivottaa kaikkea hyvää jatkoon!


Perheen terveiset vielä FC Espoolaisille: "vielä kerran lämmin kiitos kuluneista vuosista FC Espoon kanssa. Oliver on saanut kasvaa ja kehittyä jalkapalloilijana hienossa seurassa. Työnne on kantanut hedelmää ja nyt on aika siirtyä eteenpäin. Toivotamme menestystä koko seuralle ja toivomme, että välität kiitoksemme kaikille, jotka ovat olleet tukenamme näiden vuosien aikana. Yt. PERHE GŰNES"