FC Espoo M1 sopimuspelaajia 2021, osa 1

19.1.2021

kuva: Teemu Husso
kuva: Teemu Husso

Tuomas Luokojärvi (2002) Manu Hietanen (2003)

FC Espoon miesten edustusjoukkue on hankalassa tilanteessa Korona-rajoitusten painaessa Espoossa päälle vahvasti marraskuun lopulta alkaen. Joukkue on kuitenkin kasaantumassa Valmennusjohtaja Antti Pehkosen johdolla ja valmistautumassa takuulla mielenkiintoiseen kauteen.

 

Tässä juttusarjassa esitellään kuitenkin alkuvuoden aikana niin joukkueen sopimuspelaajia kuin taustahenkilöitäkin valmennuksesta huoltoon.

 

Osa1, pelaajat:

Tuomas Luokojärvi (2002)
Manu Hietanen (2003)

 

Tuomas Luokojärvi on kasvattajaseura LePan kasvatteja. Viime kaudella Tuomas vietti vielä alkukauden A-junioreiden SM-karsintapeleissä, ja heti Korona-tauolta päästyä miesten edustusjoukkueen mukana. Harmillisesti viime kautta haittasi alkukaudesta tullut paha nilkkavamma, mutta sen parannuttua "Tume" kuului joukkueen runkopelaajiin loppukaudesta pelaten puolustuslinjassa pääosin laitapuolustajana, tarvittaessa kolmen topparin systeemissä yhtenä topparina. Tuomaksen sopimus on voimassa kauden 2021 loppuun asti.

 

Manu Hietanen pelasi viime kaudella vielä pääosin B-junioreiden -sekä miesten kakkosjoukkueen pelejä. Alunperin Grifk:stä FC Espooseen siirtynyt taitava keskikenttäpelaaja omaa siis nuoresta iästään huolimatta kokemusta miesten tasolla pelaamisesta. Loppukaudesta Manu nähtiin myös edustuksen peleissä, joten tältä kaudelta on lupa odottaa lopullista läpimurtoa miesten edustuksen runkomiehistöön. Manun sopimus on voimassa kauden 2022 loppuun asti.

 

#fcespoo #seurayhteisö #kasvattajaseurat #kolmonen