Korona-ohjeet sisäpaikoittain koottuna helmikuulle

1.2.2021

FC Espoon harjoituspaikat koostuvat usean eri tilanhaltijan tilasta, tässä koottuna ohjeita

Yleisesti kaikkialla:

 • Hallien käyttö on vain alle 20v harjoitteluun (poikkeuksena erityisluvalla toimiva Miehet1 joka mukana Palloliiton kilpailussa helmikuussa 2021)
 • Harjoittelevan joukkueen mukana saa olla sisätiloissa vain valmentajat
 • Huoltajia, joukkueenjohtajia tai muita yli 20v tukihenkilöitä ei saa olla hallissa
 • Valmentajat käyttävät harjoitusten aikana kasvomaskia (yli 12v. pelaajat tullessaan Laaksolahden ja Myntinsyrjän halliin lisäksi)

 

 

FC Espoo Gym

 

FC Espoo GYM -erityisohjeet helmikuulle 2021

 

 1. Kutojantien rakennukseen saa tulla sisään maksimissaan 10 minuuttia ennen oman fysiikkaharjoitusvuoron alkua. (max 10min before to Kutojantie)

 

 1. Kuntosalilla saa olla sisällä kerrallaan maksimissaan 10 hlöä, vuorot suunniteltu niin että toiminta salilla Joel + 9 lasta tai nuorta. (max people inside GYM Joel+9 youngsters)

 

 1. Vuoroaan odottava ryhmä maksimikooltaan 9 henkilöä, voi odottaa salin aulassa pitäen turvavälit mahdollisimman hyvin. Kädet on pesty ennen odotustilaan tuloa pukukopissa tai alakerran vessassa tai odotustilan keittiössä. Salin aulassa odotetaan ilman ulkokenkiä.

(wash hands, only one group can wait in Kutojantie outside GYM)

 

 1. Salilta poistuva ryhmä tulee ensimmäisenä kokonaan salista ulos, menee käsien pesulle pukuhuonetilaan ja lähtee välittömästi ulos rakennuksesta -> vasta tämän jälkeen uusi ryhmä saliin.

(first old group out, then new one in to gym)

 

 1. Saliin tultaessa käytä AINA lisäksi käsidesiä. (allways use käsidesi first)

 

 1. Kutojantien rakennukseen ei saa jäädä oman harjoitusvuoron jälkeen oleilemaan, vaan ulkona mahdollinen kyytien odotus. Lisäksi yli 12-vuotiaiden tulee käyttää rakennuksen sisällä kasvomaskeja ennen ja jälkeen harjoituksen. (over 12-years must use mask when arriving and getting out from the Kutojantie-building)

 

Laaksolahden halli

 

lisätoiminta ohjeet Laaksolahden Pallohallin osalta koskien kulkua, pukukoppeja ja alkuverryttely tilaa:

 1. Seura ottaa ryhmän kasaan ulkona jonka jälkeen siirtyvät hallitusti ja yhtenäisesti kentälle. Lasioven kautta (ovi valvomon vieressä)
 2. Poistuminen kentältä vuoron päätyttyä pukuhuoneiden kautta (ovet merkitty, koppi 1 ja 3)
 3. Pukuhuoneessa vain akuutit asioinnit (esim. wc käynnit).
 4. Alku ja loppu veryttely tila ei käytössä vaan koko kenttä on vuoron varanneelle seuralle.

 

LePa Areena

 

LePa Areenaan sisään edellisen ryhmän tultua ulos (tasalta), sitä ennen lämmöt ulkona ja poistuminen 5min ennen täyttä aikaa omalta vuorolta. Huom. Pe LePa Areenan vuoro klo 16.00 (T2008-09) on ensimmäinen vuoro joten silloin halliin voi mennä jo aiemmin välttäen kokontumista isoihin ryhmiin.

 

Harjoitusvuoro loppuu 5min ennen kenttävuoron loppumista, jolloin ryhmällä on 5min aikaa siirtyä pois hallista kohtaamatta toista ryhmää

Jokainen halliin menijä / poistuja käyttää hallissa olevaa käsidesiä.  

Joukkueen varusteet tuodaan oman kenttäalueen viereen yhteen paikkaan – niitä ei jätetä lämmittely- / siirtymäalueelle

Jokaisella osallistujalla tulee olla oma pallo, juomapullo sekä suositeltava on käyttää käsineitä. Juo vain omasta pullostasi. Merkitse omat varusteesi selkeästi, jotta vältetään sekaannukset.

Lämmittelyt toteutetaan mahdollisuuksien mukaan ennen vuoroa ulkona ja ryhmien sisääntulo sekä poistuminen hallista ajoitetaan niin, että ryhmät eivät kohtaa sisällä hallissa

Sylkemistä kentällä tulee välttää ja jos joudut yskimään tai aivastamaan, yski ja aivasta hihaasi tai paitasi sisään

 

Espoonlahti ja Myntinsyrjä

 

 • Hallien käyttö on vain alle 20v harjoitteluun (poikkeuksena erityisluvalla toimiva Miehet1 joka mukana Palloliiton kilpailussa helmikuussa 2021)
 • Harjoittelevan joukkueen mukana saa olla sisätiloissa vain valmentajat
 • Huoltajia, joukkueenjohtajia tai muita yli 20v tukihenkilöitä ei saa olla hallissa
 • Valmentajat käyttävät harjoitusten aikana kasvomaskia (yli 12v. pelaajat tullessaan Laaksolahden ja Myntinsyrjän halliin lisäksi)
 • Turvaetäisyyksistä muissa kuin pelinomaisissa harjoituksissa tulee pitää kiinni
 • Käsihygienian huolehtiminen on valmentajien vastuulla, joukkueenjohtajat tiedottavat aktiivisesti
 • Pukuhuoneet eivät ole käytössä, jokainen joukkue jättää ulkovaatteet yhteen paikkaan oman harjoittelualueen vierellä
 • Vuorojen vaihtuessa pyritään välttämään kaikkia kontakteja tulevien ja lähtevien välillä
 • Saapuva joukkue voi tulla 5 min ennen treenivuoron alkua valmistautumaan treeneihin Espoonlahdessa, Myntinsyrjässä ja Laaksolahdessa, sitä ennen lämmöt ulkona
 • Laaksolahdessa ja Myntinsyrjässä joukkueet voivat odottaa omaa kenttävuoroa lämmittelyalueella omassa ryhmässä, turvavälejä pitäen
 • Harjoitusten jälkeen poistuva joukkue siirtyy laidalle, odottamaan, että saapuva joukkue siirtyy kentälle ja alkaa pukeutua sen jälkeen ja poistuu hallista sujuvasti