FC Espoo-Jäps Suomen Cupin ottelu la 6.2. klo 15.00

6.2.2021
Miesten edustusjoukkue pääsee aloittamaan kauden poikkeusoloissa Järvenpäässä.

Miesten edustusjoukkue pääsee aloittamaan kautensa tänään Palloliiton kilpailussa Suomen Cupissa, kun vastaan asettuu vahva ja perinteinen kakkosen ryhmä Jäps. Ottelu pelataan talvisten olosuhteiden myötä Järvenpään hallissa ilman yleisöä klo 15.00 alkaen.

 

Yksi joukkueen uusista pelaajista, LePa-kasvatti ja pitkäaikainen FC Espoon juniori Roni Lehmuskoski on myös valmis avaamaan kauden. 

 

Roni siirryit tälle kaudelle takaisin FC Espooseen, miten edellinen kausi FC Hongassa itseltäsi sujui?

"Pelit menivät pääosin hyvin, itsellä ainakin tuntui pelit kulkevan pääosin tosi hienosti. Pelasin paljon kolmen topparin systeemissä yhtenä näistä. Joukkueena meillä olisi ollut mahdollisuudet ihan jopa A-SM voittoon asti, mutta lopulta jäimme sijoille 4-5 mikä oli pieni pettymys"

 

Olet ollut monessa joukkueessa kapteeni tai kapteenistossa, minkälaiseksi ajattelet roolisi muodostuvan FC Espoon tämän kauden nuoressa joukkueessa?

"Kyllä minä koen että on varmasti annettavaa silläkin puolella, olen aina ollut kova motivoimaan ensisijaisesti itseäni ja sitä kautta muitakin. Kunhan nyt ensin saadaan kuitenkin pelit ja kausi kunnolla käyntiin"

 

Miltä homma on nyt tuntunut FC Espoon harjoituksissa?

"Oikein hyvältä, vastahan tässä toki on päästy käyntiin joten aika näyttää, mutta kiva on ollut päästä harjoittelemaan"

 

Kiitos Roni ja tsemppiä tulevaan kauteen!