FC Espoo M1 sopimuspelaajia 2021, osa 4

16.2.2021

JP Massinen (1999), Max Lie (2004)

FC Espoon miehet sopimuspelaajien julkaisu jatkuu. Helmikuun puolivälissä sopimuksia on tehty yhteensä n. 15 kpl, seuraavana julkaisuun sekä kokemusta että nuoruutta:

 

Max Lie on 2004-syntynyt. Tämä kasvattajaseura PEP:n kasvatti teki seuran kanssa sopimuksen jo kauden 2020 loppupuolella. Monipuolinen keskikenttäpelaaja on kuulunut jo vuosien oman ikäluokkansa maajoukkue-ehdokkaiden listoille, ja on nyt FC Espoossa varmasti lopullisen läpimurron kynnyksellä. Harmillisesti Maxille sattui loukkaantuminen helmikuun harjoitusjakson aikana ja voi olla että tarkoituksena alkuun suunnitellut B-SM karsinnan pelit saavat vielä odottaa. Max pelasi yhtenä pelaajana avauskokoonpanossa Cupin pelissä Jäpsiä vastaan esiintyen varsin pirteästi.

 

 

Jani-Petteri Massinen (1999) pelaa FC Espoossa toista kauttaan. Viime kaudella vastuuta tuli vielä pääosin hieman satunaisesti otteluiden lopuissa, sekä kakkosjoukkueessa 3. divisioonassa. Tämä LePan kasvatti omaa kovan ja tarkan potkun, jota varmasti tullaan näkemään tulevankin kauden aikana miesten otteluissa. Myös JP on kärsinyt loukkaantumisista, eikä ollut pelikykyinen vielä cupin otteluissa, mutta odotettavissa on että sarjan alkaessa huhtikuussa kaikki olisi kunnossa.