FC Espoon työntekijät esittelyssä osa 7/9 Antoni Dagaa

26.3.2021

Tällä kaudella Tonin joukkueet ovat P2007 ja P2009
Tällä kaudella Tonin joukkueet ovat P2007 ja P2009
Toni ja P2007 nostivat Helsinki Cup pyttyä vuonna 2019
Toni ja P2007 nostivat Helsinki Cup pyttyä vuonna 2019

FC Espoon päätoimiset työntekijät esitellään netissä maalis-huhtikuussa hieman tarkemmin lyhyen kysymyspatteriston kautta. Nyt vuorossa seuravalmentaja Antoni "Toni" Dagaa

FC Espoon päätoimiset työntekijät esitellään netissä maalis-huhtikuussa hieman tarkemmin lyhyen kysymyspatteriston kautta. Nyt vuorossa seuravalmentaja Antoni "Toni" Dagaa

 

1. Kerro vapaasti kuka olet, ja mistä tulet?

Olen Antoni Dagaa ja Toniksi kutsutaan. Syntynyt ja asunut ensimmäiset 16v ulkomailla. Tarkemmin Tansaniassa. Suomeen muutettuani asustanut aina Espoossa. Jalkapallo ollut pienestä pitäen lähellä sydäntä. Nuoruusiästä asti pelaillut kilpatasolla ja valmentanut viimeiset 11v. Nykyään FC Espoon päätoiminen seuravalmentaja.

 

2. Mikä on työnkuvasi FC Espoossa?

Toimin kahden joukkueen päävalmentajana P2009 ja P2007, aamuvalmennus & kasvattajaseura Lepassa Talenttivalmentajana.

 

3. Kauan olet ollut FC Espoon tai seurayhteisön töissä?

Tämä vuosi on minun kolmas vuosi seurayhteisössä. Kaksi ensimmäistä vuotta olin Lepassa sekä FC Espoossa ja viime marraskuussa siirryin FC Espoon organisaation.

 

4. Miten viihdyt tämän hetken työssäsi?

Luukunottamatta koronan tuomia haasteita olen viihtynyt todella hyvin. Tyytyväinen, että saa olla auttamassa ja kehittämässä pelaajia tässä kuningas lajissa.

 

 

5. Kuvaile tyypillinen työviikkosi lyhyesti, mitä siihen sisältyy?

Vanhemmalla Ikäluokka joukkueellani on kolme pallollista harjoitusta ja nuoremmalla tällä hetkellä viidet harjoitukset viikkoon. Normaalisti viikkoon kuuluisi myös useammat pelitapahtumat.

Harjoitusten ja yksilövalmennuksen suunnitteluun sekä videovalmennukseen kuluu aikaa. Myös joukkueita tukevat tehtävät ja organisointi yhdessä muiden seuratyöntekijöiden ja joukkuetaustojen kanssa kuuluvat työviikkooni. Työviikkoon kuuluu myös aamuharjoitukset sekä tällä hetkellä kehitän itseäni Uefa Bn: tiimoilta. 

 

 

6. Mitä toivot/uskot tekeväsi 10 vuoden päästä?

Tavoitteeni on kilpailla aivan huipulla joten toivottavasti tieni vie maajoukkue piireihin ja/tai Veikkausliiga joukkueen mukaan.  Uefa A valmentaja on myös tavoite miksi haluan kouluttautua.

Kaukainen kaunis ajatus olisi myös muiden tulevien valmentajien tutorointi / auttaminen. Tosin kaikista tärkeintä on nauttia matkasta eikä miettiä liikaa määränpäätä. Itse uskon, että oikeilla askeleilla ja hyvällä työllä kaikki loksahtaa useimmiten kohdilleen.

 

 

7. Miten luulet Huuhkajien käyvän kesän EM-kisoissa?

Aivan upeaa, että huuhkaajat ja helmarit pääsivät kisoihin.  Ikävä kyllä pelkään, että huuhkajat jää alkulohkoon ja helmarit lohkosta jatkoon mutta pudotuspeleissä tulee vastaan kisan voittaja.

 

       

8. Kerro vielä kuka keittää FC Espoon parhaimmat tai pahimmat kahvit?

Parhaimmat kahvit keittää Petsku tai Rölli. Pahimmat kahvit taidan keittää itse. ?

 

 

Kiitos Toni ja tsemppiä tulevaan erikoiseen kevääseen ainakin!

 

Kyllä aurinko vielä paistaa tähän risukasaan!