Aikuisten joukkuetoiminta käynnistyy heti kun Korona-rajoitukset sallivat

8.4.2021

Naisten joukkue kaudella 2020
Naisten joukkue kaudella 2020

FC Espoon M2-joukkueeseen haetaan pelaajia M3.divisioonaan

FC Espoon aikuisten joukkuetoiminta on ollut valtioneuvoston ohjeistusten mukaisesti tauolla marraskuun lopulta alkaen. Tilanne on aiheuttanut huolta niin naisten- kuin miestenkin joukkueiden toimintaedellytyksistä sarjatoiminnan aloituksen lähestyessä.

 

Tämän hetken tilannekuvan mukaisesti Palloliitossa lasketaan että harjoittelu myös Etelän alueella voisi alkaa täysimääräisesti toukokuun alusta, jolloin FC Espoon joukkueiden pelikaudet alkaisivat pe 14.5.2021 alkaen. Ko. aikatauluista ei tietenkään ole tällä hetkellä mitään varmuutta kuitenkaan, tilannetta seurataan.

 

Tilanne on ajanut varsinkin FC Espoon M2-joukkueen hankalaan väliin. Joukkueen nuoret U20-pelaajat ovat voineet harjoitella poikkeusohjeilla poikkeavilla kentillä, mutta aikuispelaajien mukaan tuleminen toimintaan on ollut mahdotonta. Niinpä M2-joukkueeseen tyrkyllä olevien pelaajien toivotaan olevan yhteydessä vastuuvalmentaja Teemu Hussoon ja sopimaan harjoituksiin mukaan tulosta heti toukokuun alusta mikäli ohjeistukset sen sallivat. Tämän jälkeen joukkueella on vajaa 2 viikkoa aikaa harjoitella ennen ensimmäistä peliä, joka nykytilanteessa on lauantaina 15.5. FC Viikinkejä vastaan (vielä vahvistamaton)

 

Naisten joukkueen osalta tilanne on sama, pelit alkavat nykytilanteessa vielä vahvistamattomien tietojen mukaan samaisena lauantaina 15.5. HPS/2 joukkuetta vastaan

 

Yhteydet valmentajiin kauden aloittamiseksi:

 

Miehet 2 (M3.divisioona) Teemu Husso, 050 365 3654, teemuhusso(a)hotmail.com

 

Naiset (N2.divisioona) Elina Kuronen, 040 845 3901, elina.kuronen(a)fcespoo.fi