Miesten edustusjoukkueen valmennustiimi kaudelle 2022

15.9.2021

Antti Ruonala jatkaa FC Espoossa talenttivalmentajana
Antti Ruonala jatkaa FC Espoossa talenttivalmentajana

Antti Ruonala jatkaa FC Espoossa talenttivalmentajana myös 2022-2023 Palloliiton tuen myötä

FC Espoo pelaa miesten kolmosessa vielä neljä ottelua kuluvalla kaudella alemmassa loppusarjassa. Tulevana perjantaina vastassa on Nummelassa Nups klo 18.15 alkavassa pelissä.

 

Ensi kauden 2021-2022 valmennustiimin muodostavat vastuuvalmentaja Niko Leppänen sekä seuran talenttivalmentaja Antti Ruonala. Valmennusjohtajana vastuuvalmennuksessa elokuusta 2020 alkaen toiminut Antti Pehkonen siirtyy näin ollen vastaamaan entistä enemmän koko seuran urheilutoiminnan kehittämisestä.

 

Pehkonen on tyytyväinen ensi kauden valmennustiimin muodostumiseen:

 

"Hienoa, että saatiin jo tässä vaiheessa osaava ja luotettava vastuuvalmentaja FC Espoon miehille kaudelle 2022. Niko Leppänen on vakuuttanut omalla osaamillaan ja ammttitaidolla ja nyt tarkoituksena on saada jatkuvuutta toimintaan, kun nykyisille pelaajille ja seuralle tuttu mies jatkaa puikoissa. Valmennustiimiin saatiin merkittävä täydennys, kun Antti Ruonala halusi jatkaa meillä talenttivalmentajana seuraavat kaksi vuotta ja "Ana" tuleekin olemaan isossa roolissa myös miesten edustusjoukkueen toiminnassa. Näiden herrojen huomaan on hyvä jättää miesten joukkue, jonka tavoitteena on vaihtaa sarjaporrasta mitä pikimmiten Kolmosesta Kakkoseen.

Henkilökohtaisesti päätös jättäytyä pois valmennusvastuusta on iso, mutta realiteetit seuratyön puolelta pakottavat priorisoimaan asioita. Nyt pääsen myös itse keskittymään täysillä siihen, mihin tehtävään alunperin seuraan tulinkin eli valmennuksen ja urheilutoiminnan johtamiseen."    

 

Antti Ruonalan vastuulla ovat talenttivalmennuksessa seuran 16-19 vuotiaat pojat, jonka myötä hän on mukana ensi kaudella sekä B-junioreiden valmennustiimissä että miesten valmennustiimissä.