FC Espoo P2008 SPL turnauksen mestariksi!

22.11.2021

Joukkue voitti ikäluokan SM-turnauksen finaalissa HJK:n rangaistuspotkuilla.

Upean kauden pelannut joukkue P2008 palkittiin aiemmin jo FC Espoon vuoden joukkueena - ja nyt joukkue ylsi todelliseen jättipottiin Rovaniemellä.

 

Vastuuvalmentaja Zakaria Kibonan mukaan kyseessä on nimenomaan koko joukkueen mestaruus: "joukkueena pelaaminen, ja ylipäätään koko kaudella joukkueena toimiminen on ollut meidän kiistaton vahvuus. Lopputurnauksessa tämä näkyi erinomaisena periksiantamattomuutena jokaisessa ottelussa ja sen jokaisessa tilanteessa. Lisäksi koko kauden joukkuepuolustaminen on ollut huippuluokkaa ihan jokaisessa pelaamassamme sarjassa sekä ottelussa. HIeno ja upea koko joukkueen mestaruus!"

 

Joukkueen kapteeni Noah Rossi on valmentajansa kanssa täysin samoilla linjoilla:

 

"Jalkapallo on joukkuelaji ja voitto oli koko joukkueen kovan työn ansiota. Jokainen pelaaja antoi kaikkensa peliin, ja mikä tärkeintä, säilytti voittaja-asenteen loppuun saakka. Olen todella ylpeä siitä, miten me olemme kasvaneet yhdessä joukkueena tänä vuonna. Zaka ja meidän valmentajat ovat valmistaneet meitä läpi vuoden, haastaen meitä kohti tätä voittoa. Jokainen joukkue, mitä vastaan me pelattiin Rovaniemellä oli kovassa kunnossa ja erinomainen vastustaja. Jokainen peli oli taistelu, etenkin viimeinen HJKta vastaan. HJK tuo aina parhaansa ja me arvostetaan heidän pelaajia ja valmentajia, mutta me oltiin valmiita. Finaali oli tosi haastava, ja siksi me ollaankin iloisia siitä, kuinka jokainen antoi kaikkensa loppuun saakka, jotta me voitiin tuoda kultaa kotiin FC Espoolle."

 

Joukkue jää nyt ansaitulle viikon tauolle, ja palaa jälleen sen jälkeen harjoittelemaan kohti kauden 2022 koitoksia. Joukkueen valmennusryhmän muodostavat vastuuvalmentaja Kibonan lisäksi Timo Nybäck, sekä Joonas Sorvari.

 

Onnea joka tapauksessa vielä kerran koko joukkueelle aivan upeasta suorituksesta!

 

https://tulospalvelu.palloliitto.fi/match/2259425/lineups

 

FC Espoon pelit turnauksessa:

 

 

FINAALI

FC Espoo

 

0–0

rp 2–1

HJK

LA 20.11.

 

VÄLIERÄ

SPL -LOPPUTURNAUS P13 TASO 1 

FC Espoo

 

1–1

rp 7–6

Ilves

LA 20.11.

 

ALKULOHKOPELIT

SPL -LOPPUTURNAUS P13 TASO 1 

FC Espoo

 

3–0

RoPS

PE 19.11.

 

SPL -LOPPUTURNAUS P13 TASO 1 

FC Espoo

 

2–1

OLS/sininen

PE 19.11.

 

SPL -LOPPUTURNAUS P13 TASO 1 

FC Inter

 

0–0

FC Espoo

 

 

 

 

 

P13 SPL-LOPPUTURNAUS, I TASO PELATAAN 8 JOUKKUEEN TURNAUKSENA 19.-21.11. PELIMUOTO TURNAUKSESSA ON 11V11.

Turnauksen osallistujakiintiöt
Liiga Etelä: 1.-5. sijoittuneet.
Liiga Pohjoinen: 1.-2. sijouttuneet.
+ järjestäjä (RoPS).