FC Espoo pistejahtiin Kontulaan

5.6.2004

FC Kontu - FC Espoo 06.06.2004 klo 15.00 Kontula

FC Espoo vierailee Kontulassa lauantaina. Vastaan asettuu sinisissä pelaava nousijajoukkue, jonka rivistöstä löytyy mm. ex-espoolainen Ulla Matikainen. Kontulaisten keskikentällä hääräävä Ulla pelasi espoolaiskokoonpanossa kaudella 2001. FC Kontu ei ole järjestänyt alkavalla kaudella yllätyksiä SM-sarjan konkarijoukkueita vastaan. FC Hongalta Kontu onnistui kuitenkin nappaamaan pisteen ja HJK:n päästettyjen maalien joukosta löytyy yksi kontulaisosuma. Tosi ottelu päättyi tylysti 11-1.

FC Espoo puolestaan on löytänyt United-pelissä osittain kadoksissa olleen peli-ilon. Viikon harjoituksissa vauhti on ollut äärimmäisen kova ja kaikilla pelaajilla on ollut hirmuinen näyttämisenhalu. Viikon onnistujiin kuuluu loukkaantumisista kärsinyt 17-vuotiaiden maajoukkuekärki Sonja Suosalo, joka ei ole vielä ehtinyt debytoida Puma-paidassa SM-sarjassa. Tänään kuitenkin Sonja nähdään Kontulassa avauskokoonpanossa ja toivotaan, että treeneissä nähdyt Sonjan tuliset laukaukset löytävät tiensä myös kontulaisten verkkoon. Espoon aloituskokoonpanossa on muutamia muitakin muutoksia, kun esim. Heidi Ahonen joutuu kuumeen takia huilaamaan ottelun. Se tuskin espoolaisten peliä sekoittaa, sillä puolustuslinja saa vahvuuteensa Jenkeistä kesäksi Espoon nurmille palanneen Mia Mäkäräisen.

FC Espoon voitonnälkä on suuri, eikä espoolaisilla varmasti ole asennoitumisongelmia, vaikka se lähteekin otteluun ennakkosuosikkina. Kontulan iso nurmikenttä ja kuuma ilma suosivat ilman muuta vierailijaa, jonka taitava syöttö- ja keskityspeli sekä kestävyys ovat varmasti yksi ottelussa tarvittavissa valttikorteista.

Pumat hyökkää Kontulassa! Tervetuloa kannustamaan la 6.6.2004 klo 15.00