VJS Btytöt-FCE Btytöt Myyrmäessä 0-3

12.3.2005

FCE Btytöt voitti joukkueiden välisen toisen harkkamatsin puhtaasti 3-0. Ottelu pelattiin hienoissa olosuhteissa la-illalla Myyrmäki-hallissa. Raportti iltateen jälkeen...

Ja sitten iltateen ja batongin jälkeen muutama sana tästä ottelusta:

FCE:n (harjoitus-)kokoonpanosta oli kokonaan (ei-pelivarusteissa) poissa viisi pelaajaa ja lisäksi joitakin kuumeisena ja jalkakipuisena, mutta kuitenkin mukana pelissä. Mutta kun vastassa oli vahva VJS ja revanssihenkeä matkassa Laaksolahden 2-4 tappion johdosta...?

Eka puoliajan "alkulämmittelyn" jälkeen peli lähti PekkaSetillä suhteellisen mukavasti käyntiin ja peliä käytiin valtaosaltaan VJS:n kenttäpuoliskolla ja Maisan tekemän avausmaalin (n.10 minuutilla?) jälkeen peli vapautui. Lenu teki vielä taukonumeroiksi 2-0 n. 40 minuutilla. Toinenkin puoliaika oli espoolaishallintaa ja Maisa kruunasi hyvän peliesityksensä tekemällä loppunumeroiksi 3-0 pelikellon näyttäessä aikaa n. 75 min. Kovin vaarallisia tilanteita VJS-tytöt eivät onnistuneet tällä kertaa luomaan lukuunottamatta yhtä maalikehysvetoa, yksi veto maalikehyksiin myös FCE:llä eli ne tasan. Kulmapotkut selvästi espoolaisille, mikä osaltaan kuvaa pelihallintaa.                 Edit 13.3: Maalivahti ansaitsee aina nollapelin jälkeen kehut ja nyt ne saa Ina, joka tällä kertaa oli maalilla.

Yhteenvetona hyvä ja rauhallinen peli koko joukkueelta, sellainen millaisia nähtiin viime pelikauden syyspuoliskolla ja hienoa, että sairasteluista huolimatta hyvä esitys joukkueelta. Peli oli hyvä vaihtoehto lauantai-illan nymantabermantervo/frazier-viihteelle (nauhalla!) ja tästä on hyvä jatkaa kohti SM-karsintapelejä ja Coppa Tricolorea. Hienoa tytöt! Si grazie!

Edit 13.3: Lämpötilat ovat "uhkaavasti" kohoamassa Reggio Emilian seuduilla pääsiäisen aikaan viimeisimpien ennusteiden mukaan eli sekin puoli näyttää hyvältä. ;-)