ESPOOLLE 2-1 VOITTO VAASAN SPORTISTA

15.5.2005

FC Espoo sai kaivettua itselleen tarvittavat maalit kauden ensimmäisestä nurmiottelusta ottelun vaikeasta alusta huolimatta.

Espoon kauden ensimmäinen nurmiottelu päättyi huonosta alusta huolimatta voittoon. Ensimmäinen puolituntia oli kotijoukkueelta surkea, otteet olivat löysiä ja vastustaja sai aivan liikaa tilaa. Se myös kostautui, kun vaasalaiset pääsivät iskemään johto-osuman varsin helposti. Maria Lind pääsi kotijoukkueen harhasyötön jälkeen läpiajoon ja sijoitti pallon varmasti verkkoon. Vielä maalin jälkeenkin Espoon peli oli laiskaa, mutta ensimmäisen jakson viimeinen vartti lupaili kuitenkin jo parempaa.

Toisella jaksolla pelinpainopiste oli täysin Sportin puoliskolla. Maalitilanteita rakennettin tiuhaan tahtiin, mutta varmoistakin paikoista espoolaiset epäonnistuivat. Usko omaan tekemiseen kuitenkin säilyi ja lopulta Linda Lindqvist sai kotijoukkueen maalihanat auki. Sari Tuunainen syötti oikealta päätyrajan tuntumasta maalin eteen Lindqvistille, joka  laukoi pallon ohi hyvin pelanneen vaasalais maalivahdin. Vain muutamia minuutteja myöhemmin Taru Hakala viimeisteli Espoon toisen osuman. Vaihdosta peliin tullut Susanna Lehtinen eteni hyvin vasemmalta ja keskitti Hakalalle, jonka laukaus upposi Sportin verkkoon. 2-1 tuloksen myötä Espoo otti tärkeät kolme pistettä.