Stadi-cup 9-12.6.2005/Semifinaali la 11.6.2006

11.6.2005

1-0 FCE:lle!
1-0 FCE:lle!
Minä en suuntaa vaihda!
Minä en suuntaa vaihda!
FCE:n kulma vasemmalta...
FCE:n kulma vasemmalta...
FCE:n kulma oikealta...
FCE:n kulma oikealta...

Stadi-cupin kolmas kilpailupäivä oli ulkoisilta olosuhteiltaan jälleen lämmin ja aurinkoinen, joskin ajoittain puuskittainen tuuli hieman haittasi peliä. FCE kohtasi B-tyttöjen semifinaalissa Puotinkylän Valtin, A-lohkon toiseksi sijoittuneen.

Kuten jo aiemmin on tullut todettua tyttöfutiksen korkea taso mm.  pääkaupunkiseudulla ja siitä syystä mihinkään otteluun ei ole syytä asennoitua varmana voittajana. Ei nytkään ja täten FCE myös laittoi aloituksessa kaikki tytöt  "oikeille" pelipaikoilleen ja tähän semifinaaliin mukaan Pallokentälle oli saatu myös ilahduttavan hieno PekkaSet.

Ottelun alkuminuutit oikeastaan jo antoivat viitteen siitä, miten peli tulee kulkemaan eli FCE hyökkää maltilla ja Valtti pyrkii mahdollisuuksien mukaan pitkien keskitysten kautta siirtämään palloja Sinisten puolustuksen selustaan ja näistä edelleen pistohyökkäysmaaleja. Aivan ottelun ensi minuuteilla FCE sai oikealta kulmapotkun, minkä Linda antoi pitkänä maalille, mutta Valtti selvitti tämän. Pallo ajautui kuitenkin jälkitilanteessa uudestaan Lindalle, joka keskitti oikealta ja Jonna tykitti volleyn upeasti sisään. Tämä on ehdolla myös kk-maaliksi! Peliä pelattiin pääosin Valtin kenttäpuoliskolla eka puoliajalla ja espoolaisilla oli monta hyvää kuviota ja mm. Tiitun antama hieno vapari vasemmalta, mikä meni hieman ohi. Sanna oli maalinteossa pari kertaa: Ensin Emma&Maisa-kuvion päätteeksi Sanna teki 2-0 ja vähän ajan kuluttua vielä Lindan antamasta vaparista Sanna jatkoi ottelun loppunumeroiksi jääneet 3-0 FCE:lle.

Toisella puoliajalla Pekka Mourinho teki taas runsaasti sekä paikka- että pelaajavaihtoja ja FCE:n peliote vähän laski, toki selvä johtoasema oikeuttaa laskemaan tempoa.  Valtti sai toisella puoliajalla paremmin otetta peliin ja muutama aina vaarallinen kulmapotku myös puotinharjulaisille. Valtin ryhmästä pisti silmään mm. hyvän pelin pelannut, ulottuva maalivahti sekä oikealla laidalla nro 8, jonka sivurajaheitot olivat hienoja. Valtin pelit loppuivat  tähän tällä kertaa Stadicupissa ja heillä alkoi keskittyminen tiistain HooGee-peliin. FCE puolestaan sunnuntain finaaliin ja vastaan asettuu HPS 88.