FCE-MPS, NSM Leppävaarassa 10.9.2005

10.9.2005

Näitä palloja en sitten anna peliin!
Näitä palloja en sitten anna peliin!FCE oli saanut vieraakseen Leppävaaran stadionille MPS:n, tällä hetkellä sarjan jumbosijalla olevan joukkueen. FCE:llä oli suhteellisen helppo iltapäivä ja voitto olikin selvä ja loppunumerot valotaululla 6-0 (2-0).

Ottelun statistiikka on nähtävillä allaolevassa Palloliiton linkissä.

FCE oli ottelussa selvästi koko ajan niskan päällä ja voittajasta ei missään vaiheessa ollut epäselvyyttä. Espoo pyrki maltillisella syöttöpelillä hakemaan maalitilanteita kärkipelaajille, joista erityisesti Sonja uurasti tänään kovasti onnistuenkin kahdesti maalinteossa. Kotijoukkue otti samalla tilan pois MPS:n hyökkäykseltä ja näin vieraat joutuivat tavoittelemaan pitkällä pallolla kärkipelaajiaan, mutta FCE-puolustus pelasi taas varmasti Callyn johdolla, joka nopeudellaan tuntui ehtivän joka paikkaan.

Toisella puoliajalla järjestivät sitten peliin tulleet Lindat (Lindqvist ja Ruutu)varsinaisen hurray-hurray-shown. Erityisen maininnan ansaitsee Linda Ruudun onnistunut peli: Ensin hieno, maltillinen syöttö maalinedustalle toiselle Lindalle, joka jatkoi suoraan maaliin ja sitten vielä ensimmäinen maali naisten SM-sarjassa. Hienoa Linda!

Tästä jatketaan mitalien metsästystä ja sarjataulukossa HJK on vahvimmin kiinni tällä hetkellä kirkkaimmissa mitaleissa ja FCE toisena eli hopeamitaleissa. Sopivat ristiinpelaamiset värittävät sarjaa...Seuraava ottelu on varmaan tiukka taisto ensi lauantaina Raisiossa ja ma 26.9.2005 FCE kohtaa sitten TiPS:n Leppävaarassa.Lisätietoja: http://tulospalvelu.palloliitto.hs.prewise.com/print.asp?id=7257&ser=4