Viikonvaihteen ennakot...

9.9.2005

Millainen ilves Hervannassa sunnuntaina majailee, tällainen vai...
Millainen ilves Hervannassa sunnuntaina majailee, tällainen vai...
Tallainen??
Tallainen??

FCE kohtaa lauantaina Leppävaarassa MPS:n ja tämä ottelu alkaa klo 15.00. B-tytöt puolestaan reissaavat sunnuntaina jo aamutuimaan Tampereelle missä Hervannassa on vastassa paikallinen Ilves puoliltapäivin.

FCE pääsee pitkästä aikaa pelaamaan kotiottelunsa virallisella kotikentällään, Leppävaaran stadionilla ja viimeisestä kotiottelusta on muutenkin kulunut jonkin verran aikaa eli heinäkuun alussa kohdattiin Keski-Espoossa Ilves. Maanantain tiukan Bollis-ottelun jälkeen katseet on suunnattu loppusyksyn peleihin ja niissä riittää toki haastetta ja mielenkiintoa, kuten sekä Sonja että Timon keskiviikon Länsiväylässä toteavatkin. MPS on tällä hetkellä sarjajumbona, mutta yllärit ovat sallittuja eli tarkkana saa olla tässäkin ottelussa. Ja tarkkana myös muuten, sillä kamera saattaa taas bongata tuttuja...

B-tytöillä on myös haastetta kerrakseen Ilves-ottelussa, mutta ainakin Forumilla on Ilves suursuosikki ja paineet tulee onneksi täysin heille. Kevään karsintasarjassa FCE oli selvästi parempi numeroin 3-0. Ilves on niistä ajoista kuitenkin muuttunut huomattavasti, ainakin Forumin mukaan. Uskon, että Hervannassa on odotettavissa mielenkiintoinen ottelu sunnuntaina.