Viikonvaihteen ennakot

16.9.2005


FCE Naiset matkustaa lauantaina Raisioon, paikallisen SCR:n vieraaksi. Kotijoukkueen ennakon mukaan espoolaisia odotetaan Raisiossa nälkäisinä (Ks. kuva;-)) ja kevään tappio rassaa hampaita, kuten linkissä olevasta kotijoukkue-ennakosta ilmenee. SCRrättäret uhkaavat jatkossa ryhtyä (pelkästään?) kiusaamaan muita joukkueita? FCE B-tytöt puolestaan kohtaa Finnair-stadiumilla HPS:n B-tytöt sunnuntai-illalla klo 18.00.

Voitokkaan ja helpohkon MPS-ottelun jälkeen vastassa on nyt varmaankin paljon kovempi vastus, mutta turhia paineita tähän otteluun ei ole syytä ladata, laitetaan ne liiat paineet vaikka Heikin palloihin:-) (Huolehdithan Heikki taas palloista?) Varsinainen stressiottelu on tässä viikonvaihteessa Kuopiossa, KMF-HJK. Raision kotiotteluputki päättyy ainakin ja voihan se 3-voittoputkikin päättyä?

FCE B-tytöt voivat hekin pelata loput otteluista ilman turhia paineita, putoamisvaaraa ei ole ja toisaalta tämän kauden SM-mitalit ovat karkumatkalla. Lokakuussa häämöttää kuitenkin Suomen-cupin pikkufinaali ja siihen on hyvä nyt harjoitella näissä BSM-otteluissa. 

 

 Lisätietoja: http://www.palloliitto.fi/viestinta/?num=65081