Viikonvaihteen ja maanantain ennakot

23.9.2005


SM-sarjat alkavat olla kalkkiviivolla, BSM-sarjassa pelataan viimeinen kierros sunnuntaina ja NSM-sarjaa pelataan MM-karsinnan takia vasta alkuviikolla. FCE-Btytöt saavat Espoonlahteen vieraakseen GBK:n Kokkolasta ja FCE Naiset vastaavasti kohtaavat maanantaina Leppävaarassa TiPS:n. EDIT: Vaasa 24.9.2005: MM-karsinnan jälkeen oli kuulemma Hietalahdessa spekuloitu kovasti siitä, missä vaiheessa Heikki antaa pallot maanantaina kentälle? Ks. kuva.

Sunnuntain GBK-ottelulla  ei ole kovin suurta merkitystä kotijoukkueelle, mutta vierasjoukkue GBK on vielä paineessa ainakin lauantaina Vapaalanaukealla VJS-ottelussa. Voitto lauantain ottelusta varmistaisi GBK:lle sarjapaikan ensi kaudeksi ja kolmas putoaja olisi JyPK. Mikäli GBK häviää tai pelaa tasapelin lauantaina VJS:ää vastaan, sunnuntain ottelulla on erittäin suuri merkitys vielä vieraille ja häviö Espoonlahdessa ja vastaavasti JyPK:n voitto MPS:tä pudottaisi GBK:n vastaavasti sarjasta. Eli näiden GBK-otteluiden tuloksia jännitetään 24-h/vrk ainakin Jyväskylässä ja Kokkolassa.

FCE naiset kohtaavat tärkeässä ottelussa Tikkurilan Palloseuran ja voitolla joukkueella säilyisi vielä hyvät mahdollisuuset mitalisijoille. Kauden aikaisemmissa otteluissa FCE on ollut selvästi nskanpäällä, heinäkuussa 0-2 Espoolle Tikkurilassa ja naisten Suomen cupissa 4-1 voitto FCE:lle. TiPS:lle ottelulla ei ole kovin suurta merkitysta, koska ylöspäin sarjataulukossa ei TiPS enää pääse, mutta vaasalaisten kanssa TiPS vielä kisaa sarjataulukon sijoista 7 ja 8. Kotijoukkueella on alla hieno nousu ja voitto sunnuntaina Raisiossa ja voittoa lähdetään tästäkin hakemaan.