FCE-KMF 4-1 (1-0), NSM la 1.10.2005

1.10.2005

FCE:n tämän kauden viimeinen kotiottelu pelattiin hyvissä olosuhteissa Leppävaaran stadionilla. Kotijoukkue varmisti voitolla NSM-mitalisijan, mutta mitalin väri saattaa ratketa vasta viimeisen kierroksen otteluissa. HJK on käytännössä varmistanut mestaruuden ja muut värit jakavat FCE ja United. Voi olla, että menee maalieron laskemiseksi ja loppuohjelma on pietarsaarelaisilla hieman kovempi, joten...?! Pallopussia ei näkynyt Leppävaarassa mailla halmeilla, jottei vain Heikki olisi ottanut vahingossa mukaansa väärät pallot:-)?

Virallinen ottelustatiikka on ao. linkin takana.

Kotijoukkue hallitsi hienoisesti koko ajan pelitapahtumia ja molemmat joukkueet pyrkivät tarkkaan puolustuspeliin. KMF:ltä puuttui tästä pelistä vaarallinen Gynthia Uwak, mutta töitä FCE-puolustuksella riitti silti yllin kyllin. Kotijoukkue pyrki määrätietoisemmalla syöttöpelillä hakemaan maalitilanteita kärkipelaajilleen Sarille ja Sonjalle. FCE:n ottaessa keskikentän tarkemmin, joutui KMF hakemaan kärkipelaajia enemmän pistopalloilla.

Sonjan kolmen maalin hurray-hurray!

Sonjalla oli tässä ottelussa vahva rooli tehdessään kotijoukkueen kolme ensimmäistä maalia ja niistä kaksi maalia olivat todella hienoja puskumaaleja ja ansaitusti hänet palkittiinkin ottelun parhaimpana ja syyshattu tietty myös kolmesta maalista. FCE:n neljäs maali on merkitty ottelupöytäkirjassa KMF:n omaksi maaliksi, mutta käytännössä maali voidaan merkitä kulmapotkun antaneen Heidi Ahosen tiliin, jonka antama kulma painui suoraan KMF-pelaajien kautta maaliin.

Kauden loppuohjelma:

FCE:n seuraava ja kauden viimeinen sarjaottelu on Ilvestä vastaan la 15.10.2005 Tampereen Tammelassa ja kausi päättyy Suomen Cup-finaaliin su 23.10.2005 Finnair Stadiumilla.

Ennen näitä otteluita FCE NSM sparraa ensi viikolla FCE B-tyttöjen pikkufinaalivastustajaa PuiU I-div. naisia Leppävaaran tekonurmella to 6.10.Lisätietoja: http://tulospalvelu.palloliitto.hs.prewise.com/print.asp?id=7265&ser=4