FCE-TiPS 0-1 (0-0)

20.1.2006

FCE NSM-06 pelasi kauden ensimmäisen ja käytännössä myös "uransa ensimmäisen NSM-ottelun", siis tämä "uusi joukkue," perjantai-illalla Laaksolahdessa. Markkinat odottivat varmaankin murskatappiota, olihan vastassa sentään monivuotinen NSM-joukkue, jonka kerrotaan lisäksi vahvistuneen kovastikin edellisvuodesta. Lopputulos oli kuitenkin enemmän kuin siedettävä: 0-1 tappio ei ole mitään. Lisää ottelusta vähän myöhemmin, illan kuluessa ja mahdollisesti kuviakin...

Valokuvia ei valitettavasti tästä ottelusta ole esitettävissä, koska (Laaksolahden) hallivalaistus ei oikein suo parhaita mahdollisuuksia kuvaamiseen. Toisaalta Juha, proffsfotograafferimme (toinen heistä), kertoi liikkeen olleen jokaisessa otoksessa pilaamassa tulosta. Eli jatkossa joukkueen täytyy vähentää hieman liikettä, että Juha ja Heikki pystyvät kuvaamaan!

Itse ottelu täytti varmaankin ne odotukset, mitä tältä haettiinkin eli joukkue sai sopivaa verrokkia tulevan kauden vastustajista ja siinä onnistuttiin. Vastassa oli kuitenkin joukkue, joka viime kaudella sijoittui sarjassa turvallisesti eli ei ollut putoamisvaarassa ja minkä kerrotaan vahvistuneen huomattavasti viime kaudesta ja sijoitus luultavasti paljon korkeammalla 2006 kuin 2005. Maalit ratkaisevat, harjoitusotteluissakin, ja TiPS ansaitsi niukan voittonsa. FCEpelaajille ottelun tulos, niukka tappio,  oli varmaankin helpotus ja myös valmentajalle. Nähtiin, että harkoissa on tehty oikeita asioita. Tytöt ovat tehneet hyvää työtä tämän lyhyen harjoituskauden aikana ja uskoisin, että seuraaviin harjoituksiin on yhä enemmän intoa lähteä sekä seuraaviin harkkapeleihin on myös vapautuneempi fiilis lähteä.