"Talvisarjaa" Mukkulassa FC Kuusysi-FCE

19.3.2006

FCE matkusti kauden ensimmäisen matkapelin merkeissä Lahteen, missä vastassa oli Laaksolahdessa tylyt 0-8 voittolukemat laukonut FC Kuusysi Lahdesta. Tälläkin kertaa Kyykkä oli parempi, nyt lukemat 3-1 (2-0) kotijoukkueelle.

Todellinen talvisarjan tunnelma oli Mukkulaan saavuttaessa, sillä oikein kunnon lumipyry alkoi samalla hetkellä ja kun vielä Panukin lähti "liikkuvan katsomomme" kanssa jonnekin, taustaryhmällä oli ns. vitsit vähissä. Onneksi ns. sukkaosasto oli päivitetty. Lumisade kuitenkin taukosi sopivasti ennen ottelun alkua ja Mukkulan lämmitetty tekonurmi oli pelin alkaessa hyvässä kunnossa. Espoolaisille tämä oli kauden ensimmäisen ulkopeli  ja se vähän alussa oudoksutti.

Ottelun alku oli verraten tasaista pelaamista ja olosuhteisiin totuttautumista. Kotijoukkue pääsi kuitenkin n. kymmenen minuutin kohdalla vähän onnekkaastikin johtoon, kun pallo oikean etutolpan kautta ponnahti espoolaisittain väärälle puolelle eli maaliin. Ensimmäisen jakson puolivälissä Kyykkä siirtyi vielä 2-0 johtoon.

FCE:llä oli matkassa vain pari vaihtopelaajaa eli kovin suuriin vaihto-operaatioihin ei ollut mahdollisuuksia. Toisella puoliajalla joukkue jaksoi kuitenkin tsempata hyvin ja peli oli ajoittain hyvinkin tasaista vaikkakin kotijoukkue meni jo 3-0 johtoon jakson alkupuolella. FCE sai kuitenkin yhä paremmin pelin juonesta kiinni ja Katsu tekikin kulman jälkitilanteesta kavennuksen ja loppunumeroiksi 3-1 Kyykälle. Ja mussutusten kera...

FCE:n pelaajat aloituksessa Mukkulassa: Ina Gustafsson, Emma Ahlstedt, Lilli Lindholm, Katariina Lyytikäinen, Pia Myllymäki, Liisi Romppanen, Johanna Jaakkola, Emmi Kirjavainen, Sonja Kohtala, Siiri Tanner ja Leena Martikainen. Lisäksi vaihdossa Jasmin Huaman ja Niina Laiho.