FC Sport parempi Vaasassa

31.7.2006

Kotijoukkue Vaasan FC Sport hallitsi selvästi NSM-ottelua vierailevaa FC Espoota vastaan ensimmäisellä puoliajalla ja teki ratkaisevat 5-0 lukemat. Toinen puoliaika olikin sitten paljon tasaisempaa, mutta taaskaan ei maalinteko onnistunut FCE:lle.

Kotijoukkue FC Sportin laatima raportti linkissä (http://www.palloliitto.fi/viestinta/?num=79653) kuvaa hyvin ottelun tapahtumia. FC Sport hallitsi selvästi ensimmäisen puoliajan tapahtumia ja varsinkin neljä maalia yhteensä laukonut Sanna Keromaa oli vaikea pideltävä FCE:n puolustukselle. Kun vielä eka puoliajalla tuli Vaasalle rankkarikin, minkä Nora Jåfs toimitti varmasti verkon perille, peli oli ratkaistu.

Toisella puoliajalla kentälle ryhmittyi kuitenkin aivan uusi FCE ja mm. pelaaja&paikkavaihtojen kautta saatiin kotijoukkuetta vastaan FCE-ryhmitys, mikä esitti pelillisesti mahdollisesti tähän mennessä kauden parasta peliä. Mutta valitettavasti ne maalit jäivät taaskin tekemättä. Positiivista oli myös se, että vaasalaisraati palkitsi Sonjan Veikkauksen kakkospalkinnolla. Ottelun statistiikka on taas parhaiten luettavissa SPL:n tulospalvelun sivuilta (http://tulospalvelu.palloliitto.hs.prewise.com/print.asp?id=9579&ser=4).