FCE NSM-kesäkuulumisia

15.8.2006

Pitkät sarjatauot ovat antaneet mahdollisuuden pieniin lomiinkin, mutta valitettavasti otteluohjelma on muuttunut joiltakin osin vielä hiljattainkin ja täten sotkenut pelajien suunnitelmia. Muutakin on tehty...

*Heinäkuussa joukkueen valmennustiimiin liittyi Ossi Romppanen NuVk ja monipuolisen valmennustaustan omaava muutenkin. Ossin mukaantulo on antanut Timolle enemmän aikaa mm. maalivahti- ja puolustusharjoituksien ohjaamiseen ja lihashuoltoon. Ossi on keskittynyt enemmän hyökkäys- ja keskikenttäpelaamisen harjoitteisiin.

* Heinä-elokuussa myös Eeva "Emppu" Jousjärvi on päässyt vihdoinkin kunnon harjoitteisiin ja torjuntatyöskentely on harkoissa ollut varsin mukavan tuntuista. Emppu päässee torjuntahommin otteluissa varmaankin syyskuussa. Pitkäaikaistoipilaista myös Satu Vauhkonen ja Maarit Pesonen ovat kuntoutumassa kovaa vauhtia ja antavat varmaan oman panoksensa syksyn loppupeleissä. Joukkueen valmennustiimissä toipilasaikana työskennellyt Emmi Kirjavainen päässee hänkin tosiharjoituksiin ja toivottavasti peleihinkin vielä syksyn kuluessa. 

* FC Espoon organisoima Maajoukkueen ja Postin (Palloliitto) jalkapallokoulu jouduttiin yhteensattumien vuoksi siirtämään lokakuulle. Sen tilalla järjestetään Solvalla-Cup 95- ja 96-syntyneille tytöille elokuun lopulla.

* Pitkien ottelutaukojen aikana on pelattu myös harjoituspelejä ja mm. naisten ykkösdivarin kärkikastiin kuuluvan MPS:n kanssa pelattiin tasan Pukinmäessä.