FCE NSM kesä 2006: Toimintaa liikunnan ja futiksen parissa

5.9.2006

Maalivahtiharjoitteita futiskoulussa Kuusijärvellä kesällä 2006: Katsu maalissa ja Emmi tötsien järjestelyissä...
Maalivahtiharjoitteita futiskoulussa Kuusijärvellä kesällä 2006: Katsu maalissa ja Emmi tötsien järjestelyissä...
Sporttijumppi ja Johkis Kuusijärven hiekalla. Olisiko beachfutis-harkat menossa?
Sporttijumppi ja Johkis Kuusijärven hiekalla. Olisiko beachfutis-harkat menossa?

Elokuun puolivälissä kirjoitettiin tällä palstalla hieman FCE NSM:n valmentaja- ja pelaajakuvioista. Elokuun lopussa faxi vielä oli käytössä, kuten varmaan monilla muillakin joukkueilla. Futiksen ohessa olemme tehneet kuitenkin muutakin kesän aikana ja siitä vähän seuraavassa.

FC Espoon naisten edustusjoukkue on pitänyt taukoa sarjaotteluissaan, mutta taukoa sitäkin vähemmän harjoituksista sekä erilaisista PR–tapahtumista.

FC Espoon naisten edustusjoukkue on organisoinut monia etenkin lasten ja nuorten liikuntakasvatustyön liittyviä tapahtumia:  Sportti–Jumppi (Lasten liikuntakasvattaja) sekä jalkapallokoulu Kuusijärven ulkoilupäivillä 06.08 (osanottajia kaiken kaikkiaan n. 4 000 henkeä) ja jalkapallokoulussa jopa n. 250 lasta. Päivä oli erittäin antoisa niin koululaisille kuin ohjaajillekin. Jalkapallokoulun ohjaajina toimivat mm. Katariina Lyytikäinen, Emmi Kirjavainen, Johanna Lundqvist, Katherine Ruotsalainen sekä Sportti–Jumppi.

FCE NSM oli mukana myös Lopella 12.08 Riihisalon koko perheen hyvän olon päivillä, jossa osallistujia jalkapallokoulussa n. 90 lasta, nuorta ja jopa aikuisiakin. Jalkapallokoulun rasteilla pääkouluttajana toimi FC Espoon tyttöjen KYKY-/ TALENTTIvalmentaja Petri Ahonvala.

Kyseisten jalkapallokoulujen aikana valistettiin myös ennenkaikkea lapsiperheitä kodin paloturvallisuudesta (Keski–Uudenmaan pelastuslaitos sekä Kanta–Hämeen pelastuslaitos/Lopen VPK) sekä kodin ympäristön turvallisuudesta (Liikkuva poliisi: Lasten koulumatkat sekä Vantaan koirapoliisi- partio: Huumeiden vaarat kodin ja koulujen ympäristössä). Lisäksi lapsiperheitä valistettiin myös terveyden ylläpitämisestä ja annettiin vinkkejä hyvinvoinnista.

FC Espoon naisten joukkue organisoi myös Solvalla Cupin 26–27.08, johon osallistui T95- ja T96-joukkueita. Muita otteluja olivat mm. FairPlay-ottelut Suomenlahden Merivartiostoa ( www.raja.fi ) vastaan sekä erityisryhmien jalkapallojoukkuetta, KontU/Mustat Pantterit, vastaan. Tapahtuma sai myös kiitosta vanhemmilta , jotka osallistuivat sauvakävelyn- ja lihashuollon ohjaukseen. Tapahtuma oli kokonaisuudessaan erittäin onnistunut ja hyvää nais- ja tyttöfutisPR:ää.

FC Espoo naisten joukkue onkin ollut erittäin aktiivinen ja joukkue odottaa innolla seuraavan sarjapelin käynnistymistä Ilvestä vastaan Tampereella 09.09. klo 14.00 Ratinan kentällä.

Lopuksi Timo haluaa esittää kiitokset kaikille niille pelaajille , jotka esimerkillisesti ovat tehneet erinomaista työtä lasten ja nuorten parissa, FC Espoo NSM:n organisoimissa liikuntakasvatustapahtumissa.