FCE NSM-Santis VUK n.5-5 (1-3)

14.9.2006

Ottelu olisi päättynyt 6-5 FCE:lle, jos tämä olisi mennyt maaliin. Nyt se osui kulmaan ja ottelupallolle kävi vähän köpelösti. Hyvistä yrityksistä huolimatta FCE-Hekakaan  ei saanut tätä palloa enää pelikelpoiseksi:-)
Ottelu olisi päättynyt 6-5 FCE:lle, jos tämä olisi mennyt maaliin. Nyt se osui kulmaan ja ottelupallolle kävi vähän köpelösti. Hyvistä yrityksistä huolimatta FCE-Hekakaan ei saanut tätä palloa enää pelikelpoiseksi:-)
VUK:n joukkueessa pelasi myös FC Hongan Hanna Saaranen, joka tässä tiukassa tilanteessa FCE-molken (Marianne) kanssa.
VUK:n joukkueessa pelasi myös FC Hongan Hanna Saaranen, joka tässä tiukassa tilanteessa FCE-molken (Marianne) kanssa.
VUK-molke joutui hänkin venymään ajoittain parhaimpaansa. Tässä yksi hieno torjunta...
VUK-molke joutui hänkin venymään ajoittain parhaimpaansa. Tässä yksi hieno torjunta...
Ruotuväki-lehti oli myös paikalla...
Ruotuväki-lehti oli myös paikalla...

FCE NSM teki keskiviikkona FAIR PLAY-ottelumatkan Santahaminaan, missä vastassa oli Santiksen hyvällä tekonurmella Varusmiesten Urheilukerhon futaajat. Leppoisa futisottelu päättyi lopulta tasan n. 5-5.

FC Espoon naisten edustusjoukkue vieraili Santahaminassa 13.09 Varusmiesten Liikuntakerhon kutsumana.

ASENTOOO !

Yliluutnantti Santeri Martikaisen tervehdys Santahaminan varuskunnan portilla , toivotti FC Espoon NSM-joukkueen tervetulleeksi Varusmiesten Liikuntakerhon vieraaksi. Lehtiotsikoihinkin päätynyt hernerokkasumu muutti sään kostean koleaksi, mutta se ei päässyt pilaamaan hienoa tapahtumaa, mikä päättyi varusmieskerhon tarjoamaan kevyeen kenttälounaaseen, maukkaita sämpylöitä ja tietty grillimakkaraa. Ja varuskunta-alueella kun oltiin, munkkeja oli tietenkin tarjolla. Ottelusta lisää myös seuraavassa Ruotuväki-lehdessä.

Vierailusta tuli hikinen, mutta erittäin antoisa ja iloinen tapaaminen Varusmiesten Liikuntakerhona parissa, sillä klo 18.30 Santahaminan Maanpuolustuskorkeakoulun jalkapallokentällä kohtasivat vastakkain FC Espoon naiset–Varusmiesten Liikuntakerho. Liikuntakerhon joukkueessa pelasi 3–5 divisioonan pelaajia ja 1 naisten SM–sarjatason pelaaja Hanna Saaranen/FC Honka.

Espoon tavoitteena olikin pelistä saada kovuutta ja taisteluhenkeä, jotta loppupelit SM–sarjassa sujuisivat kunniakkaasti. Kovuutta Espoo saikin ja onnistui erinomaisesti myös maalinteossa, sillä mm. Sanna Seppäsen, Hanna " Rotta " Pirisen ja Laura Aholan yhteistyö sujui mallikkaasti ja varusmiesten "reppu" heilui jopa 5 kertaa. Tämä tietää myös hyvää ajatellen Raision peliä. Espoon puolustuspeli hieman "yskähteli" ja lopputuloksena olikin tasapeli 5–5. Pelin jälkeen joukkueen johtaja Jarmo Österlund (HJK:n naisten päävalmentaja 2005) jakoi Espoon naisille Kaartin Jääkärirykmentin tervehdyksen sekä Yliluutnantti Santeri Martikainen toivotti Espoon naiset tervetulleeksi Maanpuolustuskorkeakoulun saunaan ja uima-altaaseen polskuttelemaan.

Ottelu oli erittäin miellyttävä ja henkisesti tärkeää Espoon naisille , jotka ovat joutuneet pelaamaan erittäin kovatasoisia pelejä naisten SM–sarjassa. Tulevaisuutta ajatellen Espoon naisten joukkue on tehnyt vuoden aikana erinomaista PR–työtä nais- ja tyttöfutiksen puolesta monissa eri yhteyksissä. Näin samalla tuoden omalta osaltaan esiin FC Espoon toimintaa kasvattajaseurojen linkkinä ylemmille sarjatasoille niin naisten kuin miestenkin puolella.

FC Espoon vastuuvalmentajana haluan kiittää Kaartin Jääkärirykmenttiä , Maanpuolustuskorkeakoulua sekä ennen kaikkea Varusmiesten Liikuntakerhoa hyvin onnistuneesta yhteisestä illasta ja REILUSTA PELISTÄ. Kiitos Santeri Martikaiselle ja Jarmo Österlundille.

FC ESPOON naisten edustusjoukkue toivottaa puolustusvoimille / Kaartin Jääkärirykmentille menestystä ja turvallista toimintaa tuleville koulutuspäivilleen.

Timo Virtanen

Vastuuvalmentaja