ARS+MEDICINA ja FC Espoo laajentavat yhteistyötä

31.1.2007Keskiviikkona 31.1.2007 allekirjoittivat Urheiluklinikka ARS+MEDICINA ja FC Espoo yhteistyösopimuksen, minkä mukaan FC Espoon kaikki joukkueet tulevat sopimuksen piiriin. Tähän saakka pelkästään naisten ja B-tyttöjen joukkueilla on ollut yhteistyösopimus ja saatujen hyvien kokemusten perusteella päädyttiin laajentamaan yhteistyötä.

Keskiviikkona 31.1.2007 allekirjoittivat Urheiluklinikka ARS+MEDICINA ja FC Espoo yhteistyösopimuksen, minkä mukaan FC Espoon kaikki joukkueet tulevat sopimuksen piiriin. Tähän saakka pelkästään naisten ja B-tyttöjen joukkueilla on ollut yhteistyösopimus ja saatujen hyvien kokemusten perusteella päädyttiin laajentamaan yhteistyötä.

Nyt tehty yhteistyösopimus selkeyttää ja yhdenmukaistaa menettely- ja toimintatavat kaikilla FCE-joukkueilla erilaisissa loukkaantumistilanteiden hoitamisissa ja hoitoon hakeutumisissa.

ARS+MEDICINA on lisäksi solminut hoitolaitossopimuksen Vakuutusyhtiö Pohjolan kanssa, mikä osaltaan helpottaa toimintaa korvausten hallinnassa ja hakemisessa. Lisää ARS MEDICINAN toiminnasta voit lukea linkistä:

http://www.arsmedicina.fi/