FCE Naisten ja B-tyttöjen viikonvaihde

4.5.2007

Ihan kärrykaupalla maaleja?!
Ihan kärrykaupalla maaleja?!

FCE Naiset saavat N-Ykkösen ottelussa lauantaina 5.5 klo 15 Keski-Espoon tekonurmelle vieraakseen FC Konnun. FCE B-tytöt saavat puolestaan sunnuntaina vieraakseen joukkueen Raumalta: Ottelu FCE-Pallo-Iirot, B-tytöt I-div. su 6.5 klo 13.30 Keski-Espoon tekonurmella.

FC Espoo ja FC Kontu eivät harjoituskaudella toisiaan vastaan pelanneet eli suoraa verrokkia voimasuhteista ei ole olemassa. Samoja joukkueita vastaan kylläkin pelattiin, mutta niiden perusteella on vaikeaa saada käsitystä joukkueiden tämän hetken voimasuhteista. FC Kontu on nousijajoukkue naisten Kakkosesta ja vastaavasti FC Espoo putoajajoukkue viime kauden naisten SM-sarjasta eli viime kaudelta ei ole verokkia saatavissa. Konnulla on kova voitto alla yhdestä sarjasuosikista, FC Kuusysistä ja kotijoukkueella vastaavasti tasapeli avauskierroksella JyPK:stä, joka ehdottomasti on yksi varmimmista nousijoista Naisten Liigaan 2008.

FC Konnun uuden vastuuvalmentajan Pauliina Miettisen mietteet perjantaina olivat seuraavat:

"Olemme innokkaita tulemaan Espooseen pelaamaan ja haastamaan yhtä pääkaupunkiseudun joukkuetta. Kuusysi-voiton jälkeen on mielenkiintoista nähdä miten joukkueemme osaa nollata voiton ja jatkaa taistelua jokaisesta sarjapisteestä. Ns. paikalliskamppaililut ovat aina jännittäviä ja niissä on jotakin erilaista ja sen takia niihin pitää keskittyä erittäin huolella. Jokainen peli on tärkeä ja peli tulee olemaan tiukka, joten lähdemme otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla pelaamaan tärkeistä pisteistä."

Kotijoukkueen vastuuvalmentajan Pasi Nenosen mietteet pelin aattona olivat seuraavat:

"Odotamme mielenkiinnolla Konnun kohtaamista toisessa kotipelissä. Odotettavissa on toisenlainen peli, kuin ensimmäinen kohtaaminen Jyväskylää vastaan. Odotettavissa on, että Kontu tulee enemmän pelaamalla keskialueen läpi, jolloin me pystymme myös pelaamaan enemmän omaa peliämme.

Tarkoitus on jälleen lähteä oman pään pelaamisen kautta, mutta nyt toivottavasti myös hyökkäyspelissä  pääsemme käyttämään omia vahvuuksiamme. Jo ensimmäinen peli osoitti, että pystymme luomaan tekopaikkoja. Vielä kun saamme huolellisuutta viimeistelyyn, niin uskon, että maalisaldo alkaa näyttää selkeästi positiivista ja sitä myötä pistetilikin alkaa karttua.

 

Konnun pelaajilla on rutkasti kokemusta korkean tason sarjapeleistä, niinpä odotammekin hyvää futista ja viihdyttävää ottelua. Toivottavasti saamme luotua kentälle kunnon ”paikallisottelun” fiiliksen, jossa peli on tiukkaa, mutta reilua. "