FCE Naiset ja B-tytöt viikonvaihteessa

27.5.2007

Maalitili on avattu! Jaffa saa ansaitut onnittelut!
Maalitili on avattu! Jaffa saa ansaitut onnittelut!

FCE B-tyttöjen "viikonvaihteen kierros" pelataan vasta keskiviikkona, jolloin Kirkkonummella on vastassa paikallinen ACK. FCE Naiset kärsivät niukan tappion Lahdessa, missä KuusYsi vei lauantaina pisteet numeroin 2-1 (1-0).

Pasin kommenti pelistä:

Lähtökohtana otteluun oli, että lähdemme edelleen parantamaan oma pallollista peliämme ja haastamaan tosissaan sarjan kärkipäähän kuuluvaa vastustajaa. Lisäksi maalitili oli jo korkea aika saada avattua.

 

Ensimmäinen puoliaika oli melko tasaista vääntöä. Molemmat joukkueet saivat luotua painetta vastustajan puolustusalueelle Kuusysin ollessa hieman kärkkäämpi luoden vaarallisempia maalipaikkoja. Meidänkin keskialueen pelimme toimi suunnitellusti eli saimme pidettyä palloa ja rakennettua peliä mallikkaasti maata pitkin. Oikea linkkimme Pinja Keihäsniemi oli pirteällä pelipäällä. Hän murtautuikin useasti ennakkoluulottomasti laitaa pitkin päätyyn päästen keskittämään pari kertaa hyvin, mutta keskeltä ei maalinteko onnistunut. Jakson lopussa keskialueen virheen seurauksena vastustaja pääsi ylivoimahyökkäykseen oikealta. Tilanne johti läpiajoon laidasta, josta keskitykseksi tarkoitettu pallo leijaili maalin takanurkkaan ja näin Kuusysi johti tauolla 1-0.

 

Toisella jaksolla peli aaltoili edelleen päästä päähän. Kuudennella minuutilla Kuusysi sai onnekkaasti 2-0 osuman matalan keskityksen kimpoillessa useamman pelaajan jalkojen kautta maaliin.

Peli jatkui edelleen kovalla keskialueen väännöllä. Pelasimme aktiivisesti hyökkäyssuuntaan ja se palkittiin yhdeksännellä minuutilla, kun  Jannica Finnberg yllätti  loistavalla kaukolaukauksella  takaylänurkkaan vastustajan maalivahdin ja näin tilanne 2-1.

Loppua kohti Kuusysi esitti vahvaa keskialueen peliä, emmekä enää saaneet selkeitä paikkoja ottelun tasoittamiseen. Lopussa siirryimme vielä kolmen kärjen pelaamiseen, mutta sekään ei tällä  kertaa riittänyt, vaan kotijoukkue vei pisteet.

 

Kokonaisuutena pelasimme hyvän ottelun. Meiltä on edelleen loukkaantuneena useampi avauksen pelaaja eikä tämä voi olla näkymättä joukkueen otteissa. Olimme kuitenkin pallollisena selkeästi vahvempia kuin edellisessä pelissä ja tämä lupaa hyvää jatkon kannalta!